Comand APS karttaversion päivitys

Vastaa Viestiin
Avatar
tn62634
Viestit: 635
Liittynyt: 27.11.2010 23:30
Paikkakunta: Pälkäne

Comand APS karttaversion päivitys

Viesti Kirjoittaja tn62634 »

Katselin vanhoja aiheita, mutten oikein löytänyt vastausta pulmaani.

Autoni on W203 Kombi 2007 ja siinä on Comand APS. Navigaattorin karttaversio on 8.0. Vielä Ruotsin läpi ajaessa kartta näytti tarkalla tasolla, missä auto liikkuu. Suomen päässä näkyy enää vaan pala Etelä-Suomea hyvin karkealla tasolla (Helsinki, Tampere yms. epämääräisiä paikkakuntia) eikä navigaattori anna edes zoomata karttaa.

Löytyykö apu jostain uudemmasta karttaversiosta? Eihän se navigaattori nyt saisi aivan hyödytön olla kuten nyt. Mikä versio olisi sopiva autooni? Lisäksi vinkit, mistä tällainen DVD löytyisi, kiinnostavat myös...

Sinänsä kummaa, ettei ruutu näytä kuin hyvin karkeaa karttainfoa, mutta ajotietokoneen näyttö sen sijaan osaa kertoa tien, mitä pitkin ajetaan.

Osaatteko auttaa? Kiitokset jo etukäteen!
Avatar
maketap
Viestit: 5
Liittynyt: 25.10.2005 1:03
Paikkakunta: oulu

Viesti Kirjoittaja maketap »

eikait se muuta tarvi kun uusi levy sisään ja päivittää.
levy vaikka tuolta http://cgi.ebay.de/DB-Navi-DVD-A-169827 ... 3f0557c212
tai veholta tupla hintaan :D
SeoMBihyvä
Viestit: 3
Liittynyt: 27.1.2011 13:59
Paikkakunta: Kehyskunta

Re: Comand APS karttaversion päivitys

Viesti Kirjoittaja SeoMBihyvä »

tn62634 kirjoitti:Navigaattorin karttaversio on 8.0. Vielä Ruotsin läpi ajaessa kartta näytti tarkalla tasolla, missä auto liikkuu. Suomen päässä näkyy enää vaan pala Etelä-Suomea hyvin karkealla tasolla (Helsinki, Tampere yms. epämääräisiä paikkakuntia) eikä navigaattori anna edes zoomata karttaa.
Jos versiosta 2.0 (joka mulla on kaupanpäällisinä) versioon 8 ei ole tapahtunut tuon kummempia lisäyksiä peittoon, niin enpä laittaisi rahojani versioon 12:kaan!

Olen huomannut samaa, että Mansen alapuolinen Suomi alkaa jotenkin olla katettu. Siihen nähden siinä 3x vuodessa tulevassa Mersun asiakaslehdessä ollut juttu on ihan pelleilyä!

Siinähän on parissa viime numerossa kauhhheesti yritetty vakuuttaa, että karttapäivityksen hinnalle on katetta, kun vertaa erillisnavigaattoreihin.
"Se on kallista se kartan tekeminen, vaikkei uskoisi" ja "Erillisnaveissa on kuitenkin kaupassa jo vanhentuneet kartat niissä tarjoustuotteissa".

Laitoin asiasta rekkulan maahantuojalle, että tuollainen on (valveutuneen) asiakkaan harhauttamista pahimmasta päästä. Ensinnäkin tarjousnaveihin on liki poikkeuksetta tarjolla 1 päivitys uusimpaan. Ja sen jälkeenkin ne maksavat vain kymppejä, ei satasia!

Toisekseen pyysin laittamaan Suomen peittokartan näkyville myynti-ilmoituksissaan, nimittäin jos kehtaavat!

Ja vähän ihmettelen myös CD:n kanssa räpläämistä, eikös uusimmissa versioissa Comandista olla jo joku muisti, jonne ne levyltä vain luettaisiin. Ihmejuttu, kun pitää luopua omassani musan kuuntelusta CD:llä vain navigoinnin takia.

En ole saanut muuten vastinetta kysymyksilleni ja saas nähdä vieläkö jaksavat seuraavassa asiakaslehdessä tätä "mainostaa".
JIs
Viestit: 40
Liittynyt: 01.4.2007 20:41

Viesti Kirjoittaja JIs »

Minulla on Navtechin karttoihin perustuva navigointi ja näyttää toimivan ihan hyvin pohjoiseen Suomeen asti. 'Ongelma' taitaa olla noissa TeleAtlasin versioissa?
SeoMBihyvä
Viestit: 3
Liittynyt: 27.1.2011 13:59
Paikkakunta: Kehyskunta

Miten pääset valitsemaan?

Viesti Kirjoittaja SeoMBihyvä »

Miten valitset TeleAtlaksen ja NaviTechin välillä? Kun en tiennyt, että voisi valitakin, vai onko se Comand-kohtaista, tai peräti automallikohtaista?

Minkä paketin romppuja olet siis ostanut, mistä ja millä hinnalla?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W203 / R170, sedan, farmari, avo”