W115 Tietoa?

Keskustelua veteraani-ikään ehtineistä mersuista.
Laakamato
Viestit: 205
Liittynyt: 04.1.2012 16:54
Paikkakunta: Varsinainen Suomi

Viesti Kirjoittaja Laakamato »

Jaahas, Annti S:n vastaus on mennyt minulta täysin ohi. Vastataan vähän myöhässä. Salon Motonet tarjosi 124e hintaan 74 mallin lokaria. Tilauskamaa ja vain toinen puoli oli tarjolla, olisko ollut oikea.

Kiitos myös linkistä, täytää käydä vilkuilemassa

Ja varmaan eseestie olet jo huomannut kun olet kerran tuonne projekti-blogiin kirjoitellut että osia ei enää pahemmin kaivata, korkeintaan 15 tuumaisia peltivanteita jos vaan edullisesti on myynnissä.
Avatar
eseestie
Viestit: 7288
Liittynyt: 27.6.2007 19:14
Paikkakunta: Lempäälä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja eseestie »

On mulla 15" peltivanteita, mutta ne ei käy suoraan pystäriin. Jos vanteita levitellä haluat niin sitten olis passeleita vanteita. :roll:
EX W115 280E TC -75 (Avatar)
S123 300TD -84 Antiikkiromu
W126 500SE -83 Antiikkiromu
® Mesen linttaklubi
® Mesen V8 Klubi

No fiberglass shit, just rusty steel!
Avatar
Antti S
Viestit: 3
Liittynyt: 22.6.2011 22:30

Viesti Kirjoittaja Antti S »

eseestie kirjoitti:
Antti S kirjoitti:Joskun on käynyt mielessä rakentaa tuonne pystylamppugalleria, tai olkoon nimi mikä vaan, minne kävijät voisi laittaa autostaan muutaman kuvan ja vaikka pienen esittelyn. Olisiko kiinnostusta? :roll:
Ilman muuta ja muut ilman. :wink:

Harmi vaan sinänsä että omista entisistä pystäreistä ei paljolti kuvia ole (esim. avatar), edellisestä on mutta se oli aika pahannäköinen. :roll:
Noin. Virittelin tuonne http://www.pystylamppu.fi -sivuille gallerian, johon voi lisätä oman pystärin tiedot, ja halutessaan muutaman kuvan.

Väärinkäytön hankaloitamiseksi homma vaatii rekisteröitymisen, ja toimivan sähköpostiosoitteen. Toisaalta rekisteröinti tuo myös sen edun, että voit muokata omien autojesi tietoja jälkikäteen.

Rekisteröityminen löytyy vasemmasta alareunasta. Klikkaa sähköpostiisi tulevaa linkkiä, jonka jälkeen pääset kirjautumaan. Kirjautuneena Galleria-valikossa näkyy "Lisää uusi" -kohta.

Käytännössä vain malli ja vuosimalli ovat pakollisia tietoja. Muita voit laittaa halutessasi. Kuvien kokorajoitus on 1 Mt / kappale.

Koska palvelu on vasta valmistunut, parannettavaa ja kehitettävää varmasti löytyy. Jos mielestäsi jotain tietoja tai kenttiä olisi kiva saada lisää, kerro ihmeessä. Niitä on kohtuullisen helppo muuttaa. Ja kaikki muukin palaute on tervetulletta! :)
Avatar
Laaksonen
aktiivimeseläinen
Viestit: 9026
Liittynyt: 17.7.2007 23:39
Paikkakunta: Hollola

Viesti Kirjoittaja Laaksonen »

"Pystylyhty-pick up":
Kuva
Kuva
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Oldtimers”