Stereoiden vahvistin, sijainti missä ?

Vastaa Viestiin
jupasierra
Viestit: 402
Liittynyt: 14.12.2010 21:50
Paikkakunta: Kotka

Stereoiden vahvistin, sijainti missä ?

Viesti Kirjoittaja jupasierra »

Nyt pitäisi etsiä vikaa miksi edestä oikealta ei kuulu mitään ? Siis ovessa olevista kahdesta kaiuttimesta, eikä ikkunalla olevasta kuulu mitään. Sen verran tutkittu että ovipahvi oli irti ja tarkistettu että liitin on kiinni. Myös kaiuttiminen toiminta tarkistettu varmuuden vuoksi.

Soitin (Joku Blaupunkt) oli irti ja tarkistettu johdot. Keskikonsolissa olevaa fader kytkintä ei ole vielä katsottu. Autossa ei ole Bosen järjestelmää, ainakaan paksista ei löytynyt Bosen vahvistinta. Ääni kuitenkin tulee jostain vahvistimen kautta, mutta missä se vahvistin on ? Matkustajan puolella paksin sivussa aika ylhäällä oli joku musta laatikko, jossa oli kaksi leveämpää ja jaksi kapeampaa liitintä. Myös yksi pieni liitin oli lisäksi. Näissä liittimissä oli aika läjä johtoja. Mikähän se on ?
Autofiksari
Viestit: 317
Liittynyt: 25.5.2008 9:48
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Autofiksari »

Vasemmassa takakulmassa/takarenkaan takaa pitäisi löytyä vahvistin, jos sellainen on.
Tuulilasin vaihto ja tuulilasin korjaus Turussa ja Raisiossa.
www.tuulilasikorjaamo.fi
www.123tuulilasi.fi
jupasierra
Viestit: 402
Liittynyt: 14.12.2010 21:50
Paikkakunta: Kotka

Viesti Kirjoittaja jupasierra »

Vika löytyi ja korjattu. Keskikonsolissa olevan fader säätimen liittimestä oli yksi nasta katkennut sisään. Olin jo kasaamassa kun katsoin että nyt puuttuu yksi kaiuttimen nasta. Siellähän se oli liittimessä katkenneena, mutta onneksi lähti pois. Korjattu ohuesta happopellistä leikatulla siivulla, joka ajaa alkuperäisen virkaa.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W140 / R129, sedan, coupe, avo”