Zerospot vedenkäsittelylaite kokemuksia?

Keskustelua autonhoidosta.
Vastaa Viestiin
mcee
Mr.Brazilian wax
Viestit: 1900
Liittynyt: 11.6.2006 18:35
Paikkakunta: Kultahammasrannikko

Zerospot vedenkäsittelylaite kokemuksia?

Viesti Kirjoittaja mcee »

Kävi tollanen vedenpuhdistuslaite pienesti hullussa mielessä joka poistanee sen ongelman minkä kalkki aiheuttaa vesijohtovedessä. Pääsis helpommalla kun aina ei tarvis kuivata pesun jälkeen vaan antais veden haihtua pois eikä maalipinnalle jäis läikkiä.

Onko kellään kokemusta, miten paljon ton läpi kestää käytännössä virrata vettä että vaatii kalliit huolto ja puhdistus operaatiot. Eli kuinka toimivia laite mahtaa olla kyseessä :?:

Kallistahan tuon läpi on kyllä vettä laskea jos keskimmärin reilu 3800 litraa ja sitten parinsadan huolto :lol: montahan pesua se käytännössä olis.


http://www.projectech.fi/zerospot.html
Mersuja
Wolfie
Viestit: 688
Liittynyt: 11.2.2011 5:14

Viesti Kirjoittaja Wolfie »

Noo tiedä ny tartteeko tommosta kovin usein huoltaa... Pesut jne hoitelee suoraan vesijohtoverkosta/kaivosta mutta sitten vihoviiminen huuhtelu tuon masiinan kautta niin ei siinä montaa litraa mene lävitte.

Eihän sitä kokoajan kannata tuon läpi ajaa. Kaikki pesuaineiden huuhtelut laitteen ohitte puhdistamattomalla vedellä ja sitten vasta kun tulee se vimosen huuhtelun aika niin tuon läpi. Säästää kummasti puhdistuspakkaa. Jos ny viitisen minuuttia tohottelee painepesurilla tai letkulla niin se on jotain 30-60litraa mitä siitä menee läpi, riippuen letkusta/painepesurista. Ja jos tuommonen suodatinpanos kestää 3800litraa vähintäänkin niin aika monta huuhtelua saa tehdä.

Tuon suodatinpanoksen ikähän riippuu täysin veden laadusta. Mitä paskasempaa vettä sitä vähemmän aikaa suodatin kestää.
® Mesen linttaklubi
- Kiire on köyhyyden merkki
Linttaristin haltija 24.11.2012 ->
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pesu, puunaus & fiksaus”