mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

MB Specialist Suomi: Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> Kauppatori -> Myydään / vaihdetaan osat
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 23.10.2013 12:24    Viestin aihe: MB Specialist Suomi: Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Race Performance Oy avaa MBspecialist Suomen

Tovin hiljaiselon jälkeen MBspecialistin Suomalainen verkkokauppa ja edustus on jälleen täysissä voimissaan. www.race.fi verkkokauppaa reipas 7 vuotta pyörittäneenä on varaosakauppa sekä verkossa että myymälässä meille Racella tuttua kauraa.

MBspecialist lienee osalle foorumilaisista jo tuttu paikka, sillä täältähän saa perinteisen verkkokaupan lisäksi valmistenumeron tai alkuperäisnumeron perusteella liki mitä vain - sekä uusia osia että purkuosia. Nyt siitä tehdään parempi kuin ennen potenssiin kaksi.

Suomen kauppaa on työstetty kesäkuusta lähtien. Työhön on mahtunut tavan kääntämistä, liiketoiminnan kehittämistä, sekä yksi oikein mielyttävä päivä Tanskalaisen päämiehen kanssa.Linkki sivuille: MB Specialist SuomiSuomen verkkokauppa on saatu onlineen eilen, ja nyt, hyvät Mese.Fi jäsenet tarvitsemme myös teidän apuanne jotta kaupasta saadaan hyvä. Jäsenetuna tarjoamme vuoden loppuun asti 10 % alennuksen tilauksista kun viestikenttään kirjoitetaan "MESEALE". Alennus tulee voimaan kun henkilökuntamme käsittelee tilauksen ja siitä tehdään lasku.

Tällä tempauksella tahdomme ensisijaisesti kävijöitä, ja mikä tärkeinä palautetta sivuista. Kaikenlaiset vinkit siitä mikäli jokin on hullusti tarvitaan tänne jotta verkkokauppaa voidaan oikeasti kehittää. Esimerkkejä:
- Osaryhmien nimet. Ne ovat epäselviä, ja niille tulisi tehdä jotain, mitä?
- Osien nimet? Osa vanhoista ja osa meidänkin tekemistämme käännöksistä on varmaan päin prinkkalaa. Kerro vaikka osanumeron kera mikä sopisi paremmin. Käännösrivejä on yli 10.000, joten sinne on taatusti mahtunut myös allekirjoittaneen aivopieruja.
- Epäselvät tiedot / kuvaukset. Onko vaikkapa valo otsikoitu lyhdyksi, tai helma "Korin pohjan ja oven väliin jäävän auton korin tukevan rakenteen pintamateriaaliksi"?
- Selvät bugit: eikö tuote mene ostoskoriin, eikö sivua löydy, yms.

Näistä, ja muista ongelmista voi ilmoittaa esim sähköpostilla info@race.fi, tai Racen sivujen yhteydenottolomakkeella, soittamalla, tulemalla käymään, privalla, tai vaikka kirjeitse. Tavalla ei ole väliä kunhan palautetta tulee =)
MBspecialist valikoima
MBspecialistin valikoimasta löytyy noin 600.000 eri varaosaa yksinomaan Mersuihin. Osia on parkkipolttimosta AMG korisarjoihin ja öljypropusta uuteen kokonaiseen moottoriin. Mikäli jotain tiettyä osaa ei verkkokaupasta löydy, on se hyvin todennäköisesti kuitenkin saatavilla alkuperäisen osanumeron perusteella.

Toinen erittäin suosittu tuoteryhmä ovat purkuosat. MBspecialistilta löytyy satoja purkuautoja joista kaikki myyntikelpoiset osat ovat saatavissa. Näistäkin luonnollisesti löytyy osia ihan aurinkolipasta koko vaihtomoottoriin.
MBspecialist Suomi toimitukset
Suomen MBspecialist edustus on ensisijaisesti asiakkaiden eduksi ja hyödyksi tehty. Meidän tehtävämme on hoitaa asiakaspalvelua, ottaa tavaraa varastoon, etsiä osia ja ratkoa pulmia.
Toimitusajat poljetaan minimiin, ja MBspecialistilta tuleekin tavaraa lava - pari kerran tai kaksi viikossa niin että osia ei tarvitse odotella maailman loppuun asti. Verkkokaupasta näkyvät päävaraston saldot reaaliaikaisena.

Suomen sisäiset toimitukset tehdään ensisijaisesti matkahuollolla sen nopeuden ja joustavuuden ansiosta. Isommissa osissa kuten moottorit, tai erikoiskäsiteltävissä kuten puskurit voidaan soveltaa myös kaukokiitoa tai keksiä paras tapa. Tilaukset voi luonnollisesti myös noutaa myymälästämme Pornaisista. Kannattaa myös huomioida että MBspecialistin varaosat sekä Race.Fi valikoiman tuotteet madallusjousista lukkoperään voidaan yhdistää samaan lähetykseen samoille toimituskuluille.


MBspecialist Suomi
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi | www.mbspecialist.fi


Viimeinen muokkaaja, Race.Fi pvm 30.4.2018 16:29, muokattu 3 kertaa
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 04.11.2013 16:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

MB Specialist Suomi - tilannekatsaus kahden viikon jälkeen


1.) Homma lähtenyt käyntiin järisyttävän hyvin!
Suurin huolenaihe juuri ennen julkaisua oli riittävän tilausvolyymin saavuttaminen, se osoittautui kuitenkin täysin turhaksi huoleksi. Tilauksia on MB Specialist Suomi verkkokaupasta tullut erittäin kiitettävästi, ja ne ovat riittäneet siihen että tavaraa tulee kaksi kertaa viikossa. Jos sama kasvu jatkuu, siirrymme pian kolmen viikkotilauksen rytmiin.


2.) Toimitusajat ja logistiikka.
Laskennalliset toimitusajat poikkeavat usein todellisuudesta, ja näin kävi nytkin - positiivisessa mielessä. Tiistaina iltapäivällä tilattu setti on meillä torstaina kun ovet avataan, ja tilauksen käsittely kesti päävarastolla peräti tunti 15 minuuttia.


3.) Mercedes EPC
Käytössämme on myös MB:n EPC, joten osien etsiminen hivenen syvällisemminkin onnistuu. Itse EPC ymmärtää vain autojen valmistenumeroiden päälle, mutta sitä ei autosta välttämättä tarvita, sillä useimpien autojen valmistenumeron saamme rekisteritunnuksen perusteella.


Homma siis etenee ja MB Specialistin tavaraa liikkuu hyvin. Pyritään Marraskuussa siihen että päästään jo kolmen viikkotilauksen rytmiin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin oman varaston toimitusten lisäksi.


Käykäähän kurkkaamassa kaupan puolella mitä kaikkea on tarjolla:
MB Specialist Suomi verkkokauppa


Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
puh 020 790 2 790
info@race.fi
www.race.fi


PS. Linkkivinkkejä saa myös pistää kavereille jotta saadaan homma isosti käyntiin. Enemmän tai vähemmän tosissaan, me tahdomme tehdä MB Specialistista jokaisen Mersumiehen - ja naisen varaosien mekan Wink
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 18.11.2013 17:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

MB Specialist Suomi - pari hyödyllistä juttua

Homma on sitten edellisen kirjoituksen mennyt taas aimoaskeleen eteenpäin, ja kolmen viikkokuorman sijaan lähennellään kohta neljää - viittä saapuvaa kuormaa per viikko. Toimitukset rullaavat erittäin mallikkaasti, ja voimme vilpittömästi sanoa että Mercedes osia on kiva myydä sillä voimme luottaa siihen että ne myös saadaan nopeasti ja homma toimii kaikin puolin myös tukkupäässä.Sitten itse asiaan.
Moni onkin verkkokauppaan jo tutustunut, sillä sieltä on satanut tilauksia tiuhaa tahtia. Ensimmäinen huomionarvoinen seikka lienee Mercedes alkuperäisten osanumeroiden ja MB Specialist verkkokaupan yhteys. Kategorioiden numeroita ei ole vedetty ihan hatusta, tai pistetty siihen järjestykseen missä ne nyt on satuttu luomaan - ne vastaavat suoraan alkuperäisen osanumeron ja Mercedeksen varaosaohjelman EPCn numerointia. Kaikki verkkokaupan tuotenumerot vastaavat myös alkuperäistä osanumeroa poislukien asennustarvikkeet ja työkalut joilla ei alkuperäisnumeroita voisikaan olla.

Tuotekoodin lopussa oleva kirjain kertoo osan laatuluokituksen, sillä moni osa on saatavana alkuperäisenä uutena osana, ns. tarvikeosana, ja usein myös purkuosana.Esimerkin osa siis löytyy kategoriasta nro 32, eli Iskunvaimennus, sen laatu on OEM, ja se on ensin esitelty W124 korissa. Joku fiksu voisi kertoa miksi liki kaikkien alkuperäisnumeroiden etuliite on A, se ei ole vielä meille valjennut WinkToinen mainitsemisen arvoinen asia on haku.
Jos tuotetta ei löydy suoraan verkkokaupasta automallin perusteella hakemalla, voi tarvittavasta osasta usein tarkistaa sen alkuperäisnumeron, ja hakata sen hakuun ilman ensimmäistä kirjainta. Tällä tavalla löytyy moni pikkunippeli ja purkuosa, sillä ne on usein listattu vain päämallin kategoriaan.Esimerkin ohjainyksikkö kuuluu kategoriaan nro 82, on esitelty ensin W140 korissa, ja on käytetty (loppuosa B).


Viimeisenä muttei vähäisimpänä: jos osaa ei löydy verkkokaupasta tai laiskottaa, niin pistäppä viestiä myyntiimme. Käytössämme on Mercedes EPC josta löytyy alkuperäisnumero jokaiselle osalle, ja viimeistään myyntimme kautta löytyy usein apu pulmaan kuin pulmaan. Meille on kunnia-asia palvella hyvin, sillä emme tahdo olla vain hyvä varaosaliike, me tahdomme olla paras.
Emme myöskään ole pelkkä verkkokauppa: liikkeemme sijaitsee Pornaisissa, meillä voi maksaa käteisellä ja pankkikorteilla, ja luonnollisesti myös noutaa tilattuja tuotteita. Olemme auki arkisin klo 10 - 18.MB Specialist Suomi verkkokauppa

Terveisin,
MB Specialist Suomi / Race Performance Oy
-Ville
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 03.12.2013 17:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Kuormat päävarastolta nyt joka päivä!
Tavaran saapuminen tihenee entisestään, ja nyt kaikki ennen klo 15.00 tilatut tuotteet tulevat meille seuraavaksi tai sitä seuraavaksi työpäiväksi päävarastolta. Nopea tilausrytmi takaa sen, ettei osia tarvitse odotella kuin iisakin kirkkoa kun näpeissä polttelee jo päästä asentamaan uutta osaa autoon.

Pienlähetykset
Myös pikkunippelit voi tilata meiltä kätevästi, sillä kaikki tilaukset jotka mahtuvat kirjekuoreen, muutetaan tilauksen käsittelyvaiheessa kirjelähetyksiksi joiden hinta on 1.60€ tai 4.60€. Maksimi paksuus lähetyksissä on 30mm, maksimipainon ollessa 2kg.

Posti 14
Race Performance Oy:n puolella on Posti 14 toimitustavat jo käytössä, mutta MB Specialistin kohdalla tullaan vähän perässä koska järjestelmä on kokonaan erillinen emmekä hallinnoi sitä kokonaan. Posti 14 lähetykset kotiovelle onnistuvat kuitenkin kirjoittamalla toiveen esimerkiksi tilauksen viestikenttään.

Ei muuta kun rattoisaa joulunaikaa ja hyvää itsenäisyyspäivää!

fi.mbspecialist.com
Race.Fi / MB Specialist / Ville
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
650000tuttavuus

aktiivimeseläinen


Liittynyt: 20 Tam 2007
Viestejä: 1857

 LähetäLähetetty: 03.12.2013 22:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Joo`o
Se oli marraskuun alku kun tilasin pienen osan netistä Mersuun n. 6 € + matkahuollon taksa 9 €. En tiennyt kertoa silloin vielä mahd. meseläisalennuksista.
Sähköpostiin tuli kyllä viestejä vähintään kolme kys. tilauksen onnistumisesta yms. Olikohan peräti ennakkolaskukin jo samalla.
Soittelinkin sitten ja kyselin vielä peilin runkoa. Luvattiin soittaa takaisin päin, että löytyykö.
Ei ole vielä kuulunut soittoa, eikä tullut lasinpyyhkimen suojalistaakaan.
Ylihuomenna olen menossa Hartikaiselle, olisko siellä nopeampi toimitus.
Että kiirettä lie teilläkin.
_________________
subskribo: dieselit W123 -83, W124 -87, W140 -96, W201 -90, W211 -07
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 04.12.2013 12:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

650000tuttavuus kirjoitti:
Joo`o
Se oli marraskuun alku kun tilasin pienen osan netistä Mersuun n. 6 € + matkahuollon taksa 9 €. En tiennyt kertoa silloin vielä mahd. meseläisalennuksista.
Sähköpostiin tuli kyllä viestejä vähintään kolme kys. tilauksen onnistumisesta yms. Olikohan peräti ennakkolaskukin jo samalla.
Soittelinkin sitten ja kyselin vielä peilin runkoa. Luvattiin soittaa takaisin päin, että löytyykö.
Ei ole vielä kuulunut soittoa, eikä tullut lasinpyyhkimen suojalistaakaan.
Ylihuomenna olen menossa Hartikaiselle, olisko siellä nopeampi toimitus.
Että kiirettä lie teilläkin.


Moikka!

Tilaus näkyy päivätyn 4.11 jolloin Sinulle on lähetetty lasku ja tilausvahvistus. Tavara on saapunut 7.11 jolloin saapumisesta on ilmoitettu sähkpostitse - toivottavasti se on ensimmäisen mailin tapaan tullut perille.

Tilisiirrolla maksettaessa tavara toimitetaan heti kun maksu on kirjautunut. Kiireellisissä tapauksissa on joskus laitettu kuittia vastaan. Jos maksu näkyy jo tavaran saapuessa, lähtee tavara automaattisesti liikenteeseen ja asiakas saa myös ilmoituksen lähetyksestä sähköpostiin.
Tällä hetkellä maksu on kirjanpitomme mukaan vielä avoinna, ja tästä on pari kertaa koitettu soittaa numerosta 020 790 2 790.

Harmi että kohdallasi on mennyt informaatio ristiin, mutta kyllä tämä on suhteellisen ripeästi tänne tullut ja mielestäni tarvittava infokin saapunut.

Jottei kärpäsestä tule härkästä, ja saadaan vähän joulumieltä, voin pistää tuon 6€ osan sinulle rahtivapaasti, vaikka se yksittäisenä ceissinä tekeekin hintansa verran meille tappiota (ei mahdu kirjeeseen). Olisitko yhteydessä myyntiimme puh. 020 790 2 790 tai info@race.fi

Parhain terveisin,
Willem / yrittäjä / MB Specialist Suomi
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
650000tuttavuus

aktiivimeseläinen


Liittynyt: 20 Tam 2007
Viestejä: 1857

 LähetäLähetetty: 05.12.2013 23:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

No voihan .......
Olen tietysti oppinut pikku hiljaa huonoille tavoille, että maksan vasta kun tavara on perillä. KL:stä nimittäin tuleekin yleensä lasku paketin sisällä, ja maksan sitten nettipankissa.
Nyt kävi vaan niin, että tänään Veholla käydessäni tilasin kys. osan ensiviikon aluksi Hartikaiselle. Jos uskot, että joku muukin tarviis sellaisen niin voitko jättää varastoon odottamaan. Voin tietysti lunastaakin sen jos pitää. Ja veisinkö vaikka sinne automaattipesulaan varalle, jos harjakone syö muiltakin tuollaisia Wink
Hyvää Joulua vaan jo teillekin !
_________________
subskribo: dieselit W123 -83, W124 -87, W140 -96, W201 -90, W211 -07
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 09.12.2013 12:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

650000tuttavuus kirjoitti:
No voihan .......
Olen tietysti oppinut pikku hiljaa huonoille tavoille, että maksan vasta kun tavara on perillä. KL:stä nimittäin tuleekin yleensä lasku paketin sisällä, ja maksan sitten nettipankissa.
Nyt kävi vaan niin, että tänään Veholla käydessäni tilasin kys. osan ensiviikon aluksi Hartikaiselle. Jos uskot, että joku muukin tarviis sellaisen niin voitko jättää varastoon odottamaan. Voin tietysti lunastaakin sen jos pitää. Ja veisinkö vaikka sinne automaattipesulaan varalle, jos harjakone syö muiltakin tuollaisia Wink
Hyvää Joulua vaan jo teillekin !


Moi!

Kyllä tuo jossain välissä menee, pääasia ettei jäänyt homma roikkumaan tai epäselväksi =) Mukavaa joulunaikaa Sinulle ja kaikille muillekkin ketkä tätä topiccia lukevat =)

-Wille
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 19.12.2013 15:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

MB Specialist Suomen joululahja: Ilmaiset toimituskulut yli 100 € tilauksille

MB Specialist Suomi tarjoaa kaikille yli 100 € tilauksille ilmaisen toimituksen 19.12.2013 - 31.1.2014. Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia ja alennettuja tuotteita, poislukien vaikeasti käsiteltävät tavarat kuten konepellit ja puskurit.

Yleinen toimitusaika tuotteille Tanskan päävarastolta on 1-2 arkipäivää liikkeeseemme. Tuotteet voi noutaa myymälästämme, toimittaa Matkahuollolla noudettavaksi tai Postin jakopakettina minne tahansa Suomeen.

Hintavertailun perusteella yleinen MB Specialist hintataso on Suomalaisia ohjehintoja reippaasti matalampi. Teimme tutkimuksen tänään noin 50 satunnaisella yleisellä tuotteella vertaamalla omia ohjehintojamme Suomalaisten tukkureiden hintoihin. Vertailussa käytettiin mm. tiivistesarjoja, jarrupaloja ja muita yleisesti myytyjä osia.
Poikkeukset toki vahvistavat säännön, ja niille tarpeen tullen toki tehdäänkin korjauksia, mutta keskimäärin hintamme ovat erittäin edulliset.

Toimituskulut ovat heti kassalla ilmaiset kun tilauksen arvo ylittää 100 €.Tiimimme on kasvanut
Race Performance Oy ja MB Specialist ovat nyt neljän jätkän tiimin hoivissa. Myös monimutkaisemmat kyselyt joita verkkokaupasta ei suoraan löydy ovat erittäin tervetulleita, sillä nyt pistetään uudet vahvistukset tulikokeeseen.

Ei muuta kun edullisille varaosaostoksille:
MB Specialist Suomi

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta toivottavat
Race.Fi / Ville, Ari, Valtteri ja Riku!
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 29.1.2014 13:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Ilmaiset toimituskulut yli 100€ tilauksiin!
Vielä kerkeää, sillä tämä tarjous raukeaa 3päivän kuluttua.

MBspeclialist - Suomi
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 12.3.2014 18:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Verkkokaupan virhe korjattu
Tässä noin viikko takaperin MBspecialistin tilaukset eivät menneet läpi, kun matkahuollon toimitustapa aiheutti virheen. Virhe kerkesi jyllätä verkkokaupassa muutaman päivän, ennenkuin se huomattiin.
Muut toimitustavat toimivat ihan normaaliin tapaan ja virhe on nyt saatu korjattua. Matkahuoltoa voidaan käyttää siis toimitustapana verkkokaupassa normaaliin tapaan toimivasti. Smile
Tämän "virheen" aikana asiakkaat jotka olivat koittaneet tehdä tilausta on tavoitettu ja tilaukset laitettu eteenpäin.

MBspecialist toimituskuluitta
Mikäli tämä ei ole vielä juurtunut, niin MBspecialistilta yli 100 € tilaukset toimitetaan toimituskuluitta. Smile
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 09.4.2014 14:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Uusi kuvauslinjasto käytössä B-osille
Päävarastolla Tanskassa on ahkeroitu, ja uusi kuvauslinjasto on otettu käyttöön. "Linjasto" käsittää käytännössä osan pesun, kunnon tarkistamisen ja tarkan kuvaamisen joka on käytettyjen korin osien kanssa erittäin tervetullut parannus vanhaan verrattuna.

Linjaston myötä uusista B-osista saa tarkemmat kuvat joista näkee huomattavasti paremmin osan kunnon. Mm. kiveniskemät B-osissa on merkattu jotta ei tarvitse arpoa sitä mitä saa.


Reissu päävarastolle Tanskaan
Tanskan edustusto on täällä Suomessa jo käynytkin joten nyt on aika tehdä vastavierailu. Allekirjoittanut lähtee tässä kuussa käymään päävarastolla jotta saadaan tehtyä puolivuotiskatsaus. Puolen vuoden aikana kasvu on ollut joka kuukausi roimaa, ja nyt on hyvä tehdä tilannekatsaus jotta saadaan kehitettyä toimintaa oikeaan suuntaan.

Ari ja Riku ovat tietenkin pelipaikalla toimiston Jaanan avustaman, joten vaille palvelua tai toimituksia ette tietenkään jää =)

Kamera tulee reissulle luonnollisesti mukaan, joten seuraavaan päivitykseen saamme toivottavasti paljon kuvia itse päävarastolta.


Kerhoiltoja
Muutamien autokerhojen kanssa on kerhoiltoja tai kokoontumisia jo pidettykkin. Mersumiittikin olisi kiva täällä meillä pitää vaikka joku lauantai tai muutoin sopiva päivä. Emme tunne kerhojen aktiiveja vielä läpikotaisin, joten jos joku tahtoo auttaa tapahtuman järkkäämisessä niin olkaahan yhteydessä minuun info@race.fi tai 020 790 2 790 / Ville.


Red Line puhdistusaineet
Red Line on useimmille varmasti tuttu öljyistään, mutta se tekee myös kahta suosittua lisäainetta polttoainejärjestelmälle. Yksi bensalle, toinen dieselille.

SI-1 lisäaine on tarkoitettu bensiinimoottoreille. Se puhdistaa ruiskujärjestelmän ja palotilan tehokkaasti. Käytännön kokemukset ovat hyviä ja järjestelmä puhdistuu tehokkaasti. Henkilökohtaisesti pistän purkin vuodessa tankkiin ennen katsastusta ja ajan tankin tyhjäksi.

RL-2 diesel lisäaine voitelee suuttimet ja pumpun sekä puhdistaa paikkoja. Nykydiesel on verrattain "kuivaa", eli se ei voitele samaan tapaan kuin 90-luvun aineet. RL-2 lisäaineella käynti on tasaisempaa ja kulutus laskee.
Käytännön kokemuksina asiakkaan suusta: "Chevy-vanissa pelkästään voitelevuuden vaikutusta (uusilla suuttimilla) oli polttoaineen kulutuksen pieneneminen 1.5 litraa / 100 km". Mersuista olisi hienoa saada myös referenssiä. Moni on varmasti ainetta jo käyttänytkin, eli ei muuta kun palautetta ketjun jatkoksi jos siltä tuntuu Wink
SI-1 ja RL-2 stabiloivat polttoaineen, joten niitä sopii käyttää myös talvisäilytyksessä, sillä käytännön "parasta ennen" aika polttoaineilla on noin kolme kuukautta.

Red Line SI-1 ja RL-2 lisäaineet


Terveisin,
Race Performance Oy | MB Specialist Suomi
Willem
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
dealerLiittynyt: 19 Syy 2005
Viestejä: 27113

 LähetäLähetetty: 27.5.2014 16:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

On muuten edullinen jousenpuristinsarja Idea
http://fi.mbspecialist.com/mer...../KA-7308K/
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
AK47
aktiivimeseläinenLiittynyt: 20 Hel 2007
Viestejä: 5305
Paikkakunta: 08/09

 LähetäLähetetty: 27.5.2014 18:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

dealer kirjoitti:
On muuten edullinen jousenpuristinsarja Idea
http://fi.mbspecialist.com/mer...../KA-7308K/


Äläsäläs käännä veistä haavassa. Tilasin samanmoisen saksasta eebaystä kun muka halavalla sai eli 125eur kottiin toimitettuna.... Ja saihan sitä sitten ootellakkin pari viikkoa joista lojui dpdn toimesta jossain vantaalla sen toisen viikon.

Vosin jopa suositella maksamaan sen 7 euroa niin ei mene paria tuntia aikaa kysellä perään että missä puristin luuraa... tuntipalkaks jäi siis noin 3.5 euruplaa

Että jos enskerrralla sais pari viikkoa aiemmin nää ilmoittelut Smile Evil or Very Mad
_________________
Herrasmies ei kahta vaihda - Toinen on Mersu ja toinen on vaihde.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 26.6.2014 15:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

"Kesäiset" terveiset kaikkille foorumilaisille!


Meiltä myös ahtimet useimpiin E ja C sarjalaisiin.

Esimerkkinä

Ahdin hintaan 1 320,50 €Soveltuvuudet

C200 CDI (203 Sedan 2000-2007 C class)

C220 CDI (203 Sedan 2000-2007 C class)

C200 CDI (203 Estate 2001- C class)

C220 CDI (203 Estate 2001- C class)

CLK 220 CDI (209 Coupe 2003- CLK)

E200 CDI (211 Sedan 2002- E class)

E220 CDI (211 Sedan 2002- E class)

E220 CDI (211 Estate 2003- E class)

E200 CDI (211 Estate 2003- E class)

E220 CDI (211 Estate 2003- E class)
Ahdinta on hyvä uusia välillä sillä nekin (ikävä kyllä) tulevat tiensä päähän. Laughing

Ota rohkeasti yhteyttä myyntimme ja pyydä tarjous. Tarjousta pyydettäessä autosta on hyvä antaa rekisteri tai alustanumero.
Näin saamme täyden varmuuden osan sopivuuteen.

Myös ahtimet jotka ovat yli 100 € tilauksia, ovat toimituskuluttomia


MB Specialist Suomi
Välitie 6, 07170 Pornainen
puh 020 790 2 790
info@race.fi
http://www.race.fi | http://fi.mbspecialist.com
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
jovihava
Vanha Jäärä
Pimppaaja

Linttaklubin presidentti
CamoKaapisti
Mesen hitskok
Amway’s Product AMB


Liittynyt: 31 Maa 2007
Viestejä: 7408
Paikkakunta: Oulu

 LähetäLähetetty: 10.8.2014 12:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Jahas, saankos minä tästä speciaalialennusta jos tilata poksautan Question
http://fi.mbspecialist.com/mer.....21410501B/

Eikhään, onkhaan tuo 210D/310D kaappimersun imusatsi? Ei ole teillä luetteloitu milleen vehkeelle Confused

Tuommoselta se mullan näyttää sovelluksessa:_________________
® Mesen linttaklubi
-Kuluttaa muttei kulje
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 13.10.2014 16:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Toimituskulut laskivat
Heippodei Meseharrastajat!

Toimituskuluja viilattiin viimeviikolla, ja alle 100 € tilaukset toimitetaan tätä nykyä kiintein kustannuksin 7.90 € (sis. alv) per paketti (aikaisemmin 9.50€). Myös normaalit postipaketit ovat nyt valittavissa verkkokaupasta tilattaessa.
Yli 100 € tilaukset toimitetaan postipakettina tai matkahuollolla ilmaiseksi pl. osat jotka kokonsa tai painonsa puolesta ovat ongelmallisia (esim. isot ovet, konepellit, moottorit).

MB Specialistin myynti on kasvanut kuukausi kuukaudelta, ja nyt aika tarkalleen vuoden päivät meidän hoivissamme ollut kauppa on osoittanut että sille oli ns. tilausta. Vuoden aikana on tavattu mitä ihastuttavimpia asiakkaita, opittu paljon asioita mm. EPC:n käytöstä, mersun osista ja uudesta kaupasta kokonaisuutena. Toinen vuosi pyörähtää käyntiin, ja odotamme sitä vielä innokkaammin kuin kaupan julkaisua vuoden 2013 lokakuussa.
Iloksemme olemme huomanneet, että valtaosa asiakkaistamme tietää erittäin hyvin mitä tarvitsee. Osanumerot ovat hyvin usein mukana tilauksessa jolloin poikkeuksellistenkin osien hakeminen on luontevaa.

MB Specialist Suomi
Välitie 6, 07170 Pornainen
puh 020 790 2 790
info@race.fi
http://www.race.fi | http://fi.mbspecialist.com
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 23.1.2015 18:37    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Tere!

MbSpecialistilta löydät myös pakoputkiston osat näppärästi eri automalleille, tarvikkeena tai alkuperäisosana.Esimerkiksi C-mersuun pakoputken keski ja takaosa, yhteishintaan 231,50 € alkuperäisosana.
Pakoputkien asennukseen tarvikkeita löytyy pulteista asennustahnaan. Näin varmistetaan huoleton ja helppo asennus!

Saatavilla paljon pakoputkiston osia myös vanhempiin mersuihin, esimerkiksi takapönttö W124 250TD, hintaan 171 € tarvikeosana.

Löydät osat näppärästi verkkokaupasta tai kysymällä myynnistämme puhelimitse tai sähköpostitse!

MbSpecialist Suomi / Riku
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 27.3.2015 14:55    Viestin aihe: MBU-4 Bluetooth Adapteri Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Mikä on MBU-4 Bluetooth Adapteri ja mihin sitä käytetään?

MBU-4 on Bluetooth-adapteri Mercedes-Benz -autojen puhelintoimintojen käyttöönottoa varten.
Ja siinä on myös huikean helppo käyttöönotto ja asennus.Toiminnot?
-Helppo asennus
-Parrot CK5050+ Bluetooth moduuli
-Paritus neljälle puhelimelle
-Nopea automaattinen puhelinmuistion päivitys
-Säilöö jopa 1000 puhelinmuistion tietoa jokaisesta puhelimesta, eli yhteensä jopa 4000 tietoa neljästä eri puhelimesta
-Nopea vaihto paritettujen puhelimien kesken
-SYNC Now nappi manuaaliseen muistion päivitykseen
-Paritetun puhelimen tunnistus Mercedeksen näytöstä
-USB yhteensopiva latausportti
-Ohjaa puhelinta auton omilla näppäimillä
-iPhone SIRI aktivointi auton omilla näppäimillä
-Sopivuus kaikkille puhelimille, jotka omaavat Bluetoothin

Note: Jos käytössäsi on Samsung Galaxy puhelin, esimerkiksi W, R tai S2, tulee PIN koodi vaihtaa puhelimesta 0000 ennenkuin laitteen voi yhdistää MBU-4 Bluetooth Adapteriin.

MB Specialist Suomi
Välitie 6, 07170 Pornainen
puh 020 790 2 790
info@race.fi
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 22.5.2015 12:22    Viestin aihe: Mbspecialist Suomi: Sisustatarjous! Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Tervehdys!

Nyt erikoistarjous käytetystä täydellisestä sisustasta W124 mersuun.
Meille hyllykappaleeksi jäänyt sisusta lähtee nyt edulliseen hintaan Smile

Kyseessä tarkalleen ottaen W124 Coupe -mallin Mercedes-Benz, johon tämä sisusta kiinnittyy.
Sisusta löytyy varastoltamme Pornaisista. Soita ja kysy lisää!Lisää kuvia löydät sivuiltamme, osoitteesta http://fi.mbspecialist.com/mer.....24141017B/

OVH hinta sisustalla on 664 €, nyt laitetaan se tarjouksella 399 €, nopeat syövät hitaat!

MB Specialist Suomi
Välitie 6, 07170 Pornainen
puh 020 790 2 790
info@race.fi
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 05.1.2016 17:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

MB Specialist varastotuotteita
Useimmat varastotuotteet liikkuvat ihan hyvää vauhtia, mutta joukkoon eksyy myös sellaisia joille ei laajaa kysyntää ole. Tässä on listattuna näitä lähinnä noutamatta jääneitä tuotteita reipas 50 kappaletta. Tuotteet ovat uusia/käytettyjä kuten kaupassa on mainittu, ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Kaikki tuotteet ovat myös noudettavissa myymälästämme.
Tuotteen nimi ja koodi toimivat linkkinä kauppaamme. Kaupasta näkee myös tarkan sopivuuden ja lisää tuotetietoja. Tilauksen voi luonnollisesti yhdistää myös muihin tuotteisiin jos tahtoo käyttää yli 100€ tilausten ilmaisia toimituskuluja.


Vilkku, oikea W202 / 2028260843U
Pyyhkijän vivusto W211 / 2118201340B1
Öljynsuodatin Autom. W124 / 1262770295M
Letku, sylinterinpää W124 / 6060160481O
V-hihna, moottori W124 / 0089973792O
Termostaatti, W203 / 6422002015O
Lukitusruuvi W124 / 601589052100O
Klipsi, puskuri / 6111840208
Spraymaali 702 / 00098630509702O
Polttoaineensuodatin, W612 / 6120920201
Nivellevy, taka W124 / 2024101015M
Klipsi, pyyhkijän varsi W140 / 1408240149
Öljytikku W611 / 6110100372
Koiranluu, etu, vas/oik W203 / 2033202889
Öljynsuodatin Autom. W210 / 1262770295M
Kytkin, ratti W168 / 1685451004
Öljypohjantiiviste, W201 / 2012710380M
Lukkosylinteri, W202 / 2024600704O
Letku, Vesipum-Syl W124 / 1032030082
Öljynsuodatin, Autom. W140 / 1402770095O
Öljypohjantiiviste, W129 / 1402710080
Konepellin, kahva W164 / 1248800320U
Sparymaali, Clearcoat 150ml / 9499900204
Ovikytkin, W168 / 1688201910B
Korjaussarja, akseli W123 / 1233500168
Ovikytkin, W168 / 1688201910
Tiivisterengas, kardaani W124 / 0259970047O
Pusla, taka, apurunko W124 / 1243511342O
Oven katkaisija W123 / 0015458714B
Ventiilivarrenkumit W124 / 1030500158O
Hiukkassuodattimen puhd.aine / 949900
Kromikahva, takaluukku W163 / 1635204
Takavalo, oikea W211 / 2118202864B
Mercedes-Benz tähti W638 / 6388880086
Mercedes-Benz tähti W210 / 2087580058
Jarrupalasarja W201 / 0014200120M
Parkkitutkan tunnistin W202 / 0015425918O
Ohjaustehostimen suodatin W124 / 0004662104O
Jarrupalojen asennussarja, taka W201 / CLIP1037
Klipsi, puskuri / 2019890678O
Ilmansuodatin W124 / 0030945804M
Ovenkahvan pohja, kromi W211 / 2113740
Rele W124 / 0015429619B
Termostaatti, sisäosa / 0052033975B
Polttoainesuodatin W124 / 0024771901O
Kojaussarja, vetoakseli W123 / 1263500237O
Ilmansuodatin W124 / 0020948704M
Iskunvaimennin, taka W210 / 2103200731B
Hätävilkunkatkaisija W201 / 0008209010U
Laippa W170 / 2033570008B
Tiivisterengas, suutin W203 / 6110170060O
Klipsi, puskuri W124 / 0079883278
Tiivisterengas, polttoainelinja W202 / 6019970645O
Tiivisterengas W124 / 0049974540O
Peltivanteet, 5,5 X 14 W123 / 1234000302B
Tiivisterengas, polttoainelinja / 6019970645O
Ohjauspyörä, W210 / B66270761O
Rekisterikilven pidin / 95 999 00301
Etupuskuri, W163 / 1638804570UKaikkein suosituin yksittäinen tuote
Jos tiivisterenkaita ja pyöränpultteja ym. isoissa kappalemäärissä tilattuja tuotteita ei lasketa, on ylivoimaisesti suosituin tuote MBU-4 Bluetooth Adapteri. 05-> UHI liittimellä varustettuihin mersuihin.
ViseeO Bluetooth adapteri

Race Performance Oy | MbSpecialist Suomi
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi | fi.mbspecialist.com
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 15.2.2016 15:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Hei,

Tuotelista varastotuotteista päivitetty ajantasalle Smile!

MBspecialist Suomi / Riku
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 13.6.2016 16:02    Viestin aihe: Mbspecialist Suomi: Purkuosat vaivattomasti Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Mbspecialistilta löytyy purkuosia laajalti ja verkkosivuillamme pääset tutustumaan niihin suoraan katsomalla purussa olevia autoja.
Purkuautoista löytyy täydellliset kuvat, josta näkee millaisesta menopelista osat ovat kotoisin - tiedoista löytyy muun muassa kilometrit, varustetaso ja moottorikoodi Smile


Alle olen listannut muutaman purkuauton joista osia on saatavilla - Purkuautot ovat listattu kuvien ja linkkien kera.


Mercedes-Benz W203 270CDI
Tästä autosta löytyy esimerkiksi hyväkuntoista starttia, vaihteistoa ja korin osia.


Mercedes-Benz W108 280S
Tästä jo harrasteikäisestä mersusta löytyy muun muassa moottoria, starttia ja ajovaloja.


Mercedes-Benz W124 230E
Tästä 124-korisesta löytyy nokka-akselia, iskunvaimentajia ja veto-akseleita.

Kaikkien purkuosien pelittäminen testataan, emme siis myy sikaa säkissä - Verkkosivulla ja myynnissämme annetaan mahdollisimman tarkat tiedot osista!
Enemmän purkuautoja löytyy tästä.

Mbspecialist Suomi / - Riku
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 847
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 30.4.2018 16:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Edulliset osat kevään ja alkavan kesän huoltoihin

Mbspecialistiltä laadukkaat ja edulliset osat kevään sekä alkavan kesän huoltoihin. Valikomista löytyy kattavasti niin alkuperäis, tarvike kuin käytettyjäkin osia - lähes kaikki osat löytyvät suoraan verkkokaupasta.Laadukkailla alkuperäis ja tarvikeosilla auton korjaaminen on varsin huoletonta. Osat ovat lähtökohtaisesti alkuperäisosien valmistajien tekemiä jolloin sopivuus on taattu ja kiinankopioilta vältytään. Suosituimmat alkuperäisosat löydät suoraan verkkokaupastamme ja niitä myös tilataan säännöllisesti tarpeen mukaan Tanskan päävarastolta meille.

Alkuperäisosat:
»» Alkuperäis ja tarvikeosat

Tanskan päävarastolla toimii myös purkaamo, josta on helppo napata todella hyväkuntoisia alkuperäisosia huomattavasti uutta vastaavaa halvemmalla. Käytettyjen osien ostaminen on myös kierrättämistä ja täten rutkasti ympäristöystävällisempää kuin uuden ostaminen. Purkuosat ovat toimintatestattuja ja myönnämme niille myös toimivuustakuun.

Käytetyt osat:
»» Käytetyt osat

Mukavaa vappua!
-Riku
_________________
Race Performance Oy, Race.Fi Verkkokauppa
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> Kauppatori -> Myydään / vaihdetaan osat Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit