Ilmastointi ei pelaa

Vastaa Viestiin
jorna
Viestit: 1
Liittynyt: 27.11.2013 13:47

Ilmastointi ei pelaa

Viesti Kirjoittaja jorna »

Moro! Ensimmäinen viesti tänne ja kysymys koskee Mb w203 270cdi:n ilmastointia, joka ei sitten pelaa enää huonostikkaan.
Elikkä alun alkaen ilmastointi alkoi pitää ääntä auton käynnistäessä, sellainen nak nak nak ääni alkoi kuulu jostain keskikonsolin yläpuolelta, tätä kesti n. minuutin sitten loppui ja puhallus, lämmönsäädöt yms. toimi kuitenki hienosti.
Myöhemmin puhallus saattoi loppua kesken ajon ja taas alkoi kuulua nak nak nakutus ja ilmastointi alkoi hurrata komeasti. Nyt kuitenki on alkanut tulla jo pidempiä taukoja elikkä ilmastointi ei sano mitään pitkälläkään välillä ja välillä saattaa hetken toimia taas. Ikävä vika näin talvella.
Mikähän helvetti tuossa nyt mättää? Kerran teki myös sen että ei puhaltanu ajossa ollenkaan, mutta auton sammuttaessa alkoi puhaltaa aivan täyttä eikä lopettanu vasta, kun akusta käytti kenkää irti, sen jälkeen ei ole tuota tehny.
Kiitoksia jo etukäteen vastauksista! Yritin etsiä vastaavia ongelmia jo täältä, mutten löytäny aivan samallaista vikaa (aamu pöpperöissä lueskelin tunnin foorumia, saattoi jäädä jotain välistä)
markoala
aktiivimeseläinen
Viestit: 1270
Liittynyt: 18.1.2007 20:29
Paikkakunta: Mäntsälä Anttila

Viesti Kirjoittaja markoala »

Nakutus tarkoittaa muovisen läppämoottorin tangon haljenneen. Muut sekoilut voisi tarvita testeriä.
Avatar
dealer
Itämaan tietäjä
Viestit: 29068
Liittynyt: 19.9.2005 19:59

Viesti Kirjoittaja dealer »

Juuri näin :roll: eli nakutus ei tee puhallinta toimimattomaksi vaan on erillinen vika.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W203 / R170, sedan, farmari, avo”