mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

MB Specialist Suomi: Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> Kauppatori -> Myydään / vaihdetaan osat
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 23.10.2013 12:24    Viestin aihe: MB Specialist Suomi: Ilmainen toimitus yli 200 € tilauksille Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Race Performance Oy avaa MBspecialist Suomen

Tovin hiljaiselon jälkeen MBspecialistin Suomalainen verkkokauppa ja edustus on jälleen täysissä voimissaan. www.race.fi verkkokauppaa reipas 7 vuotta pyörittäneenä on varaosakauppa sekä verkossa että myymälässä meille Racella tuttua kauraa.

MBspecialist lienee osalle foorumilaisista jo tuttu paikka, sillä täältähän saa perinteisen verkkokaupan lisäksi valmistenumeron tai alkuperäisnumeron perusteella liki mitä vain - sekä uusia osia että purkuosia. Nyt siitä tehdään parempi kuin ennen potenssiin kaksi.

Suomen kauppaa on työstetty kesäkuusta lähtien. Työhön on mahtunut tavan kääntämistä, liiketoiminnan kehittämistä, sekä yksi oikein mielyttävä päivä Tanskalaisen päämiehen kanssa.Linkki sivuille: MB Specialist SuomiSuomen verkkokauppa on saatu onlineen eilen, ja nyt, hyvät Mese.Fi jäsenet tarvitsemme myös teidän apuanne jotta kaupasta saadaan hyvä. Jäsenetuna tarjoamme vuoden loppuun asti 10 % alennuksen tilauksista kun viestikenttään kirjoitetaan "MESEALE". Alennus tulee voimaan kun henkilökuntamme käsittelee tilauksen ja siitä tehdään lasku.

Tällä tempauksella tahdomme ensisijaisesti kävijöitä, ja mikä tärkeinä palautetta sivuista. Kaikenlaiset vinkit siitä mikäli jokin on hullusti tarvitaan tänne jotta verkkokauppaa voidaan oikeasti kehittää. Esimerkkejä:
- Osaryhmien nimet. Ne ovat epäselviä, ja niille tulisi tehdä jotain, mitä?
- Osien nimet? Osa vanhoista ja osa meidänkin tekemistämme käännöksistä on varmaan päin prinkkalaa. Kerro vaikka osanumeron kera mikä sopisi paremmin. Käännösrivejä on yli 10.000, joten sinne on taatusti mahtunut myös allekirjoittaneen aivopieruja.
- Epäselvät tiedot / kuvaukset. Onko vaikkapa valo otsikoitu lyhdyksi, tai helma "Korin pohjan ja oven väliin jäävän auton korin tukevan rakenteen pintamateriaaliksi"?
- Selvät bugit: eikö tuote mene ostoskoriin, eikö sivua löydy, yms.

Näistä, ja muista ongelmista voi ilmoittaa esim sähköpostilla info@race.fi, tai Racen sivujen yhteydenottolomakkeella, soittamalla, tulemalla käymään, privalla, tai vaikka kirjeitse. Tavalla ei ole väliä kunhan palautetta tulee =)
MBspecialist valikoima
MBspecialistin valikoimasta löytyy noin 600.000 eri varaosaa yksinomaan Mersuihin. Osia on parkkipolttimosta AMG korisarjoihin ja öljypropusta uuteen kokonaiseen moottoriin. Mikäli jotain tiettyä osaa ei verkkokaupasta löydy, on se hyvin todennäköisesti kuitenkin saatavilla alkuperäisen osanumeron perusteella.

Toinen erittäin suosittu tuoteryhmä ovat purkuosat. MBspecialistilta löytyy satoja purkuautoja joista kaikki myyntikelpoiset osat ovat saatavissa. Näistäkin luonnollisesti löytyy osia ihan aurinkolipasta koko vaihtomoottoriin.
MBspecialist Suomi toimitukset
Suomen MBspecialist edustus on ensisijaisesti asiakkaiden eduksi ja hyödyksi tehty. Meidän tehtävämme on hoitaa asiakaspalvelua, ottaa tavaraa varastoon, etsiä osia ja ratkoa pulmia.
Toimitusajat poljetaan minimiin, ja MBspecialistilta tuleekin tavaraa lava - pari kerran tai kaksi viikossa niin että osia ei tarvitse odotella maailman loppuun asti. Verkkokaupasta näkyvät päävaraston saldot reaaliaikaisena.

Suomen sisäiset toimitukset tehdään ensisijaisesti matkahuollolla sen nopeuden ja joustavuuden ansiosta. Isommissa osissa kuten moottorit, tai erikoiskäsiteltävissä kuten puskurit voidaan soveltaa myös kaukokiitoa tai keksiä paras tapa. Tilaukset voi luonnollisesti myös noutaa myymälästämme Pornaisista. Kannattaa myös huomioida että MBspecialistin varaosat sekä Race.Fi valikoiman tuotteet madallusjousista lukkoperään voidaan yhdistää samaan lähetykseen samoille toimituskuluille.


MBspecialist Suomi
Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
020 790 2 790 | info@race.fi
www.race.fi | www.mbspecialist.fi


Viimeinen muokkaaja, Race.Fi pvm 30.4.2018 16:29, muokattu 3 kertaa
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 04.11.2013 16:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

MB Specialist Suomi - tilannekatsaus kahden viikon jälkeen


1.) Homma lähtenyt käyntiin järisyttävän hyvin!
Suurin huolenaihe juuri ennen julkaisua oli riittävän tilausvolyymin saavuttaminen, se osoittautui kuitenkin täysin turhaksi huoleksi. Tilauksia on MB Specialist Suomi verkkokaupasta tullut erittäin kiitettävästi, ja ne ovat riittäneet siihen että tavaraa tulee kaksi kertaa viikossa. Jos sama kasvu jatkuu, siirrymme pian kolmen viikkotilauksen rytmiin.


2.) Toimitusajat ja logistiikka.
Laskennalliset toimitusajat poikkeavat usein todellisuudesta, ja näin kävi nytkin - positiivisessa mielessä. Tiistaina iltapäivällä tilattu setti on meillä torstaina kun ovet avataan, ja tilauksen käsittely kesti päävarastolla peräti tunti 15 minuuttia.


3.) Mercedes EPC
Käytössämme on myös MB:n EPC, joten osien etsiminen hivenen syvällisemminkin onnistuu. Itse EPC ymmärtää vain autojen valmistenumeroiden päälle, mutta sitä ei autosta välttämättä tarvita, sillä useimpien autojen valmistenumeron saamme rekisteritunnuksen perusteella.


Homma siis etenee ja MB Specialistin tavaraa liikkuu hyvin. Pyritään Marraskuussa siihen että päästään jo kolmen viikkotilauksen rytmiin maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin oman varaston toimitusten lisäksi.


Käykäähän kurkkaamassa kaupan puolella mitä kaikkea on tarjolla:
MB Specialist Suomi verkkokauppa


Race Performance Oy
Välitie 6, 07170 Pornainen
puh 020 790 2 790
info@race.fi
www.race.fi


PS. Linkkivinkkejä saa myös pistää kavereille jotta saadaan homma isosti käyntiin. Enemmän tai vähemmän tosissaan, me tahdomme tehdä MB Specialistista jokaisen Mersumiehen - ja naisen varaosien mekan Wink
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 18.11.2013 17:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

MB Specialist Suomi - pari hyödyllistä juttua

Homma on sitten edellisen kirjoituksen mennyt taas aimoaskeleen eteenpäin, ja kolmen viikkokuorman sijaan lähennellään kohta neljää - viittä saapuvaa kuormaa per viikko. Toimitukset rullaavat erittäin mallikkaasti, ja voimme vilpittömästi sanoa että Mercedes osia on kiva myydä sillä voimme luottaa siihen että ne myös saadaan nopeasti ja homma toimii kaikin puolin myös tukkupäässä.Sitten itse asiaan.
Moni onkin verkkokauppaan jo tutustunut, sillä sieltä on satanut tilauksia tiuhaa tahtia. Ensimmäinen huomionarvoinen seikka lienee Mercedes alkuperäisten osanumeroiden ja MB Specialist verkkokaupan yhteys. Kategorioiden numeroita ei ole vedetty ihan hatusta, tai pistetty siihen järjestykseen missä ne nyt on satuttu luomaan - ne vastaavat suoraan alkuperäisen osanumeron ja Mercedeksen varaosaohjelman EPCn numerointia. Kaikki verkkokaupan tuotenumerot vastaavat myös alkuperäistä osanumeroa poislukien asennustarvikkeet ja työkalut joilla ei alkuperäisnumeroita voisikaan olla.

Tuotekoodin lopussa oleva kirjain kertoo osan laatuluokituksen, sillä moni osa on saatavana alkuperäisenä uutena osana, ns. tarvikeosana, ja usein myös purkuosana.Esimerkin osa siis löytyy kategoriasta nro 32, eli Iskunvaimennus, sen laatu on OEM, ja se on ensin esitelty W124 korissa. Joku fiksu voisi kertoa miksi liki kaikkien alkuperäisnumeroiden etuliite on A, se ei ole vielä meille valjennut WinkToinen mainitsemisen arvoinen asia on haku.
Jos tuotetta ei löydy suoraan verkkokaupasta automallin perusteella hakemalla, voi tarvittavasta osasta usein tarkistaa sen alkuperäisnumeron, ja hakata sen hakuun ilman ensimmäistä kirjainta. Tällä tavalla löytyy moni pikkunippeli ja purkuosa, sillä ne on usein listattu vain päämallin kategoriaan.Esimerkin ohjainyksikkö kuuluu kategoriaan nro 82, on esitelty ensin W140 korissa, ja on käytetty (loppuosa B).


Viimeisenä muttei vähäisimpänä: jos osaa ei löydy verkkokaupasta tai laiskottaa, niin pistäppä viestiä myyntiimme. Käytössämme on Mercedes EPC josta löytyy alkuperäisnumero jokaiselle osalle, ja viimeistään myyntimme kautta löytyy usein apu pulmaan kuin pulmaan. Meille on kunnia-asia palvella hyvin, sillä emme tahdo olla vain hyvä varaosaliike, me tahdomme olla paras.
Emme myöskään ole pelkkä verkkokauppa: liikkeemme sijaitsee Pornaisissa, meillä voi maksaa käteisellä ja pankkikorteilla, ja luonnollisesti myös noutaa tilattuja tuotteita. Olemme auki arkisin klo 10 - 18.MB Specialist Suomi verkkokauppa

Terveisin,
MB Specialist Suomi / Race Performance Oy
-Ville
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 03.12.2013 17:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Kuormat päävarastolta nyt joka päivä!
Tavaran saapuminen tihenee entisestään, ja nyt kaikki ennen klo 15.00 tilatut tuotteet tulevat meille seuraavaksi tai sitä seuraavaksi työpäiväksi päävarastolta. Nopea tilausrytmi takaa sen, ettei osia tarvitse odotella kuin iisakin kirkkoa kun näpeissä polttelee jo päästä asentamaan uutta osaa autoon.

Pienlähetykset
Myös pikkunippelit voi tilata meiltä kätevästi, sillä kaikki tilaukset jotka mahtuvat kirjekuoreen, muutetaan tilauksen käsittelyvaiheessa kirjelähetyksiksi joiden hinta on 1.60€ tai 4.60€. Maksimi paksuus lähetyksissä on 30mm, maksimipainon ollessa 2kg.

Posti 14
Race Performance Oy:n puolella on Posti 14 toimitustavat jo käytössä, mutta MB Specialistin kohdalla tullaan vähän perässä koska järjestelmä on kokonaan erillinen emmekä hallinnoi sitä kokonaan. Posti 14 lähetykset kotiovelle onnistuvat kuitenkin kirjoittamalla toiveen esimerkiksi tilauksen viestikenttään.

Ei muuta kun rattoisaa joulunaikaa ja hyvää itsenäisyyspäivää!

fi.mbspecialist.com
Race.Fi / MB Specialist / Ville
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
650000tuttavuus

aktiivimeseläinen


Liittynyt: 20 Tam 2007
Viestejä: 1832

 LähetäLähetetty: 03.12.2013 22:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Joo`o
Se oli marraskuun alku kun tilasin pienen osan netistä Mersuun n. 6 € + matkahuollon taksa 9 €. En tiennyt kertoa silloin vielä mahd. meseläisalennuksista.
Sähköpostiin tuli kyllä viestejä vähintään kolme kys. tilauksen onnistumisesta yms. Olikohan peräti ennakkolaskukin jo samalla.
Soittelinkin sitten ja kyselin vielä peilin runkoa. Luvattiin soittaa takaisin päin, että löytyykö.
Ei ole vielä kuulunut soittoa, eikä tullut lasinpyyhkimen suojalistaakaan.
Ylihuomenna olen menossa Hartikaiselle, olisko siellä nopeampi toimitus.
Että kiirettä lie teilläkin.
_________________
subskribo: dieselit W123 -83, W124 -87, W140 -96, W201 -90, W211 -07
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 04.12.2013 12:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

650000tuttavuus kirjoitti:
Joo`o
Se oli marraskuun alku kun tilasin pienen osan netistä Mersuun n. 6 € + matkahuollon taksa 9 €. En tiennyt kertoa silloin vielä mahd. meseläisalennuksista.
Sähköpostiin tuli kyllä viestejä vähintään kolme kys. tilauksen onnistumisesta yms. Olikohan peräti ennakkolaskukin jo samalla.
Soittelinkin sitten ja kyselin vielä peilin runkoa. Luvattiin soittaa takaisin päin, että löytyykö.
Ei ole vielä kuulunut soittoa, eikä tullut lasinpyyhkimen suojalistaakaan.
Ylihuomenna olen menossa Hartikaiselle, olisko siellä nopeampi toimitus.
Että kiirettä lie teilläkin.


Moikka!

Tilaus näkyy päivätyn 4.11 jolloin Sinulle on lähetetty lasku ja tilausvahvistus. Tavara on saapunut 7.11 jolloin saapumisesta on ilmoitettu sähkpostitse - toivottavasti se on ensimmäisen mailin tapaan tullut perille.

Tilisiirrolla maksettaessa tavara toimitetaan heti kun maksu on kirjautunut. Kiireellisissä tapauksissa on joskus laitettu kuittia vastaan. Jos maksu näkyy jo tavaran saapuessa, lähtee tavara automaattisesti liikenteeseen ja asiakas saa myös ilmoituksen lähetyksestä sähköpostiin.
Tällä hetkellä maksu on kirjanpitomme mukaan vielä avoinna, ja tästä on pari kertaa koitettu soittaa numerosta 020 790 2 790.

Harmi että kohdallasi on mennyt informaatio ristiin, mutta kyllä tämä on suhteellisen ripeästi tänne tullut ja mielestäni tarvittava infokin saapunut.

Jottei kärpäsestä tule härkästä, ja saadaan vähän joulumieltä, voin pistää tuon 6€ osan sinulle rahtivapaasti, vaikka se yksittäisenä ceissinä tekeekin hintansa verran meille tappiota (ei mahdu kirjeeseen). Olisitko yhteydessä myyntiimme puh. 020 790 2 790 tai info@race.fi

Parhain terveisin,
Willem / yrittäjä / MB Specialist Suomi
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
650000tuttavuus

aktiivimeseläinen


Liittynyt: 20 Tam 2007
Viestejä: 1832

 LähetäLähetetty: 05.12.2013 23:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

No voihan .......
Olen tietysti oppinut pikku hiljaa huonoille tavoille, että maksan vasta kun tavara on perillä. KL:stä nimittäin tuleekin yleensä lasku paketin sisällä, ja maksan sitten nettipankissa.
Nyt kävi vaan niin, että tänään Veholla käydessäni tilasin kys. osan ensiviikon aluksi Hartikaiselle. Jos uskot, että joku muukin tarviis sellaisen niin voitko jättää varastoon odottamaan. Voin tietysti lunastaakin sen jos pitää. Ja veisinkö vaikka sinne automaattipesulaan varalle, jos harjakone syö muiltakin tuollaisia Wink
Hyvää Joulua vaan jo teillekin !
_________________
subskribo: dieselit W123 -83, W124 -87, W140 -96, W201 -90, W211 -07
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 09.12.2013 12:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

650000tuttavuus kirjoitti:
No voihan .......
Olen tietysti oppinut pikku hiljaa huonoille tavoille, että maksan vasta kun tavara on perillä. KL:stä nimittäin tuleekin yleensä lasku paketin sisällä, ja maksan sitten nettipankissa.
Nyt kävi vaan niin, että tänään Veholla käydessäni tilasin kys. osan ensiviikon aluksi Hartikaiselle. Jos uskot, että joku muukin tarviis sellaisen niin voitko jättää varastoon odottamaan. Voin tietysti lunastaakin sen jos pitää. Ja veisinkö vaikka sinne automaattipesulaan varalle, jos harjakone syö muiltakin tuollaisia Wink
Hyvää Joulua vaan jo teillekin !


Moi!

Kyllä tuo jossain välissä menee, pääasia ettei jäänyt homma roikkumaan tai epäselväksi =) Mukavaa joulunaikaa Sinulle ja kaikille muillekkin ketkä tätä topiccia lukevat =)

-Wille
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 19.12.2013 15:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

MB Specialist Suomen joululahja: Ilmaiset toimituskulut yli 100 € tilauksille

MB Specialist Suomi tarjoaa kaikille yli 100 € tilauksille ilmaisen toimituksen 19.12.2013 - 31.1.2014. Tarjous koskee kaikkia normaalihintaisia ja alennettuja tuotteita, poislukien vaikeasti käsiteltävät tavarat kuten konepellit ja puskurit.

Yleinen toimitusaika tuotteille Tanskan päävarastolta on 1-2 arkipäivää liikkeeseemme. Tuotteet voi noutaa myymälästämme, toimittaa Matkahuollolla noudettavaksi tai Postin jakopakettina minne tahansa Suomeen.

Hintavertailun perusteella yleinen MB Specialist hintataso on Suomalaisia ohjehintoja reippaasti matalampi. Teimme tutkimuksen tänään noin 50 satunnaisella yleisellä tuotteella vertaamalla omia ohjehintojamme Suomalaisten tukkureiden hintoihin. Vertailussa käytettiin mm. tiivistesarjoja, jarrupaloja ja muita yleisesti myytyjä osia.
Poikkeukset toki vahvistavat säännön, ja niille tarpeen tullen toki tehdäänkin korjauksia, mutta keskimäärin hintamme ovat erittäin edulliset.

Toimituskulut ovat heti kassalla ilmaiset kun tilauksen arvo ylittää 100 €.Tiimimme on kasvanut
Race Performance Oy ja MB Specialist ovat nyt neljän jätkän tiimin hoivissa. Myös monimutkaisemmat kyselyt joita verkkokaupasta ei suoraan löydy ovat erittäin tervetulleita, sillä nyt pistetään uudet vahvistukset tulikokeeseen.

Ei muuta kun edullisille varaosaostoksille:
MB Specialist Suomi

Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta toivottavat
Race.Fi / Ville, Ari, Valtteri ja Riku!
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 29.1.2014 13:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Ilmaiset toimituskulut yli 100€ tilauksiin!
Vielä kerkeää, sillä tämä tarjous raukeaa 3päivän kuluttua.

MBspeclialist - Suomi
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 12.3.2014 18:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Verkkokaupan virhe korjattu
Tässä noin viikko takaperin MBspecialistin tilaukset eivät menneet läpi, kun matkahuollon toimitustapa aiheutti virheen. Virhe kerkesi jyllätä verkkokaupassa muutaman päivän, ennenkuin se huomattiin.
Muut toimitustavat toimivat ihan normaaliin tapaan ja virhe on nyt saatu korjattua. Matkahuoltoa voidaan käyttää siis toimitustapana verkkokaupassa normaaliin tapaan toimivasti. Smile
Tämän "virheen" aikana asiakkaat jotka olivat koittaneet tehdä tilausta on tavoitettu ja tilaukset laitettu eteenpäin.

MBspecialist toimituskuluitta
Mikäli tämä ei ole vielä juurtunut, niin MBspecialistilta yli 100 € tilaukset toimitetaan toimituskuluitta. Smile
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Race.FiLiittynyt: 12 Syy 2013
Viestejä: 840
Paikkakunta: Pornainen

 LähetäLähetetty: 09.4.2014 14:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Uusi kuvauslinjasto käytössä B-osille
Päävarastolla Tanskassa on ahkeroitu, ja uusi kuvauslinjasto on otettu käyttöön. "Linjasto" käsittää käytännössä osan pesun, kunnon tarkistamisen ja tarkan kuvaamisen joka on käytettyjen korin osien kanssa erittäin tervetullut parannus vanhaan verrattuna.

Linjaston myötä uusista B-osista saa tarkemmat kuvat joista näkee huomattavasti paremmin osan kunnon. Mm. kiveniskemät B-osissa on merkattu jotta ei tarvitse arpoa sitä mitä saa.


Reissu päävarastolle Tanskaan
Tanskan edustusto on täällä Suomessa jo käynytkin joten nyt on aika tehdä vastavierailu. Allekirjoittanut lähtee tässä kuussa käymään päävarastolla jotta saadaan tehtyä puolivuotiskatsaus. Puolen vuoden aikana kasvu on ollut joka kuukausi roimaa, ja nyt on hyvä tehdä tilannekatsaus jotta saadaan kehitettyä toimintaa oikeaan suuntaan.

Ari ja Riku ovat tietenkin pelipaikalla toimiston Jaanan avustaman, joten vaille palvelua tai toimituksia ette tietenkään jää =)

Kamera tulee reissulle luonnollisesti mukaan, joten seuraavaan päivitykseen saamme toivottavasti paljon kuvia itse päävarastolta.


Kerhoiltoja
Muutamien autokerhojen kanssa on kerhoiltoja tai kokoontumisia jo pidettykkin. Mersumiittikin olisi kiva täällä meillä pitää vaikka joku lauantai tai muutoin sopiva päivä. Emme tunne kerhojen aktiiveja vielä läpikotaisin, joten jos joku tahtoo auttaa tapahtuman järkkäämisessä niin olkaahan yhteydessä minuun info@race.fi tai 020 790 2 790 / Ville.


Red Line puhdistusaineet
Red Line on useimmille varmasti tuttu öljyistään, mutta se tekee myös kahta suosittua lisäainetta polttoainejärjestelmälle. Yksi bensalle, toinen dieselille.

SI-1 lisäaine on tarkoitettu bensiinimoottoreille. Se puhdistaa ruiskujärjestelmän ja palotilan tehokkaasti. Käytännön kokemukset ovat hyviä ja järjestelmä puhdistuu tehokkaasti. Henkilökohtaisesti pistän purkin vuodessa tankkiin ennen katsastusta ja ajan tankin tyhjäksi.

RL-2 diesel lisäaine voitelee suuttimet ja pumpun sekä puhdistaa paikkoja. Nykydiesel on verrattain "kuivaa", eli se ei voitele samaan tapaan kuin 90-luvun aineet. RL-2 lisäaineella käynti on tasaisempaa ja kulutus laskee.
Käytännön kokemuksina asiakkaan suusta: "Chevy-vanissa pelkästään voitelevuuden vaikutusta (uusilla suuttimilla) oli polttoaineen kulutuksen pieneneminen 1.5 litraa / 100 km". Mersuista olisi hienoa saada myös referenssiä. Moni on varmasti ainetta jo käyttänytkin, eli ei muuta kun palautetta ketjun jatkoksi jos sil