Mbspecialist Suomi: Osabongauksia ja ajankohtaisuuksia

Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Mbspecialist Suomi: Osabongauksia ja ajankohtaisuuksia

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Jäähdytysjärjestelmän palikat kuntoon

Meiltä löydät lähes kaikki jäähdytyksen osat helposti suoraan verkkokaupasta.

Kuva

Saatavilla on alkuperäisosia, tarvikeosia sekä käytettyjä mutta toimintatestattuja alkuperäisosia. Vesipumput, jäähdyttimet ja termostaatit ovat suosituimpia tästä kategoriasta, valikoima kattaa lähes kaikki mersun mallit ja iso osa löytyykin suoraan verkkokaupasta. Huonossa kunnossa oleva termostaatti voi oireilla nostamalla lämpöjä tai vastaavasti talvella tuntuu että lämmöt eivät nouse lainkaan - tämä on useasti hyvinkin edullinen ja helppo remontti josta kannattaa lähteä liikkeelle vikaa etsiessä.

Vesipumppu harvemmin oireilee, siksi se suositellaankin aina vaihtamaan jakopään remontin yhteydessä, sillä yksinään tehtynä se on kallista ja hajotessaan voi aiheuttaa isoakin tuhoa mikäli neste ei kierrä koneessa tai vaikkapa pumpun hihnapyörä murtuu. Jäähdytin ei vaadi säännöllistä uusimista, vaan usein se vaihdetaan kun vanha ei jaksa enään jäähdyttää tai silloin kun se syystä tai toisesta vuotaa. Kaikki meillä myytävät osat ovat laadullisesti vähintään alkuperäistä vastaavaa, jolloin vältetään huonolaatuisista osista koituneet ongelmat.

Tästä shoppailemaan:
»» Mbspecialist Suomi - Verkkokauppa


Race.fi / Mbspecialist Suomi / -Riku
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

MBspecialist Suomi: Varastotuotteita!

Varastotuotteita:
Olemme ottaneet suosituimpia ja myydyimpiä tuotteita Suomen varastolle. Varastosta löytyy muun muassa Bluetooth adaptereita, releitä, jarrutehostimia ja paljon muuta pisteosaa. Normaalin noin viikon toimitusajan sijaan pystymme tarjoamaan nyt varastotuotteille nopeamman jopa 1-2 arkipäivän toimitusajan ja toki noutaakkin saa. Osia on hyllyssä muutaman sadan artikkelin verran, eli etenkin yleisimmät releet tai Bluetooth adapterit pystymme toimittamaan lähes poikkeuksetta suoraan omasta varastosta. Otamme täydennyksiä Tanskan päävarastolta säännöllisesti ja kuorman mukana tuleekin tarvittaessa myös muut varaosat. Autoon sopivia osia pääsee selaamaan tästä:
»» MBspecialist Suomi: Verkkokauppa

Kuva

Käytetyt osat:
Käytetyt osat ovat myyntimenestys! Käytetyissä osissa yhdistyy edullisuus, alkuperäislaatu ja kierrätys. Itseasiassa osien kierrätyksessä edelläkävijä on Euroopan maista Ranska, jossa nykyään lain mukaan autot on korjattava käytetyillä osilla mikäli se on suinkin mahdollista. Käytetyillä osilla korjaaminen on korjaamoasiakkaille ja kuluttajille edullista kun osat ovat oikeasti halvempia kuin uudet ja varmasti sopivia, jolloin vältytään isoilta korjaamolaskuilta ja sopivuusongelmista. Etuna voidaan yleisesti mainita myös käytettyjen osien nopea saatavuus, osa on omassa varastossa ja päävarastoltakin saadaan kampetta muutamassa päivässä. Käytetyt osat löytyy tästä:
»» MBspeclialist Suomi: Käytetyt osat

-Riku
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viseeo MBU-4 / MBU-3000 Bluetooth adapterit

Olemme varastoineet reippaasti Bluetooth adaptereita puhelintoimintojen käyttöönottoa varten. MBU-4 ja MBU-3000 mokkuloita on suoraan myymälässämme josta ne voi halutessaan noutaa tai tilata lähimpään Postiin/Matkahuoltoon. MBU-4 malli on tarkoitettu UHI liitännällä varustettuihin autoihin, pääsääntöisesti 05 vuodesta eteenpäin. MBU-3000 taas on tarkoitettu mersuihin jotka eivät ole UHI liitännällä varustettuja, eli karkeasti vuosimalleille ennen 05.

Kuva

Adapterit verkkokaupassa:
»» Race.fi: Bluetooth adapterit

-Riku
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Varastotuotteita runsalla -50% alennuksella!

Kuva

Varaston perukoille kertyy ajansaatossa kaikenlaisia varaosia ja nyt poistetaan niitä reilulla alennuksella, eli puoleen hintaan. Listassa on runsaasti alkuperäisosia, tarvikeosia ja käytettyjä purkuosia. Tuotteet on listattu tuotenumeron perusteella ja listassa on myös määrät, OVH hinnat ja alehinnat (-50%). Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron.

Tästä linkistä pääsee kurkkaamaan mitä kaikkea on -50% alennuksessa (linkki ohjaa Race.fi uutiseen):
https://www.race.fi/fi/news/entry/874/m ... s-20181211

Tilaaminen hoituu helpoiten soittamalla myyntiimme (020 790 2 790) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@race.fi tai info@fi.mbspecialist.com. Tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta ja ne ovat tulossa sinne myös alennukseen, mutta päivitys ei näy välttämättä heti.

Erinomaista aamunjatkoa!
-Riku
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Hyvää uutta vuotta 2019!
MBspeclialist Suomi toivottaa erinomaista uutta vuotta 2019! Tänä vuonna painotamme tuotteiden nopeaan toimitukseen sekä suosituimpien osien varastointiin entistäkin enemmän. Alkuperäisosia ja purkuosia on mennyt mukavaan tahtiin, jatketaan tästä eteenpäin isomalla volyymilla, uusi vuosi, uudet kujeet!

Kuva

Varastotuotteita -50%
Tovi sitten listasimme vähemmän meneviä osia reippaalla alennuksella. Listassa on runsaasti alkuperäisosia, tarvikeosia ja käytettyjä purkuosia. Tuotteet on listattu tuotenumeron perusteella ja listassa on myös määrät, OVH hinnat ja alehinnat (-50%). Hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät arvonlisäveron.

Tästä linkistä pääsee kurkkaamaan mitä kaikkea on -50% alennuksessa (linkki ohjaa Race.fi uutiseen):
»» Lista varastotuotteista

Tilaaminen helpointa soittamalla myyntiimme (020 790 2 790) tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info(at)race.fi tai info(at)fi.mbspecialist.com. Tuotteita voi tilata myös verkkokaupasta (alennuksien kera).

Uusia ja purkuosia runsaasti päävarastolla
2017 vuoden lopussa avattiin uusi päävarasto ja samalla myös kasvaneen varastokapasiteetin myötä uusia ja purkuosia löytyy yhä enemmän suoraan varastosta. Purkuosat ovat olleet etenkin viime vuosina myyntimenestys ja se näkyi osittain myös tilanpuutteena. Käytetyissä osissa yhdistyy edullisuus, alkuperäislaatu ja kierrätys. Purkuosilla korjaaminen kannattaa aina! Purkuosilla korjaaminen on korjaamoasiakkaille ja sitä myöten myös kuluttajalle edullista, kun osat ovat oikeasti halvempia kuin uudet ja varmasti sopivia, jolloin vältytään sopivuusongelmilta ja isoilta korjaamolaskuilta. Suurena etuna voidaan yleisesti mainita myös käytettyjen osien nopea saatavuus, tarpeen mukaan purkuosia saadaan toimitettua muutamassa arkipäivässä suoraan Tanskasta. Osia pääsee selamaan verkkokaupastamme, johon on listattu kaikki saatavilla olevat purkuosat ja suuri osa alkuperäisistä osista. Mikäli jokin askarruuttaa, voi meille soitella tai laittaa esimerkiksi sähköpostia. Pidemmittä puheitta, meidän verkkokauppaan pääsee tästä:
»» MBspecialist Suomi: Verkkokauppa


Terveisin,
MBspecialist Suomi / Riku
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Race.Fi”