w210 2.2 cdi hyökkii ja savuttaa

Katso myös W202
Vastaa Viestiin
T.Seppänen
Viestit: 40
Liittynyt: 08.12.2010 21:51
Paikkakunta: oulu

w210 2.2 cdi hyökkii ja savuttaa

Viesti Kirjoittaja T.Seppänen »

Emäntä osti tuommosen..99 faceliftni.. Tyhjäkäynnillä esim.liikennevalois hyökkäillee kierrokset,ja vähän niinku yrittäs liikkeelle.. Sit savuttaa aikas reilusti,siis myös tyhjäkäynnillä..Vedot kuitenki tallella. Autoon vaihettu öljyt ja suodattimet moottoriin ja vaiheaskiin(myös pa)..
Jos jollain on joku haju viasta? Tai sit jos jollai star-diagnostiikka vehkeet täälä oulusa,ni voisin käyttää letkun jatkona autoo.. Ite arvuuttelen suutin vikaa tahi siitä mustasta mäskistä tukkeutunutta imusarjaa/egr:ää.. moottori on 2,0 cdi
Avatar
Andy
Viestit: 777
Liittynyt: 13.10.2005 13:07

Viesti Kirjoittaja Andy »

Tuo hyökkäily kuulostaa hieman samalta, jota oma väykkykin joskus tekee. Ootkos huomannut, että auto tekisi tuota sitä enemmän mitä lämpimämpi ilma on...?

Aikani itsekin pähkäilin, että onkos nyt laatikossa jotain ongelmaa, kun tuolla tavalla teköö. Koittapas laittaa ilmastointi pois päältä (nollille), niin tekeekö edelleen samaa? Itse päädyin siihen lopputulokseen, että omassa väykyssäni aikakin osasyyllisenä on ilmastointi ja kenties se kun kompura pärähtää liikkeelle. Kaiketi oikein kuumalla kelillä, kun halutaan aina vaan kylmempää ilmaa, niin tuo tapahtuu tiuhempaa. Ehkä ilmastoinnin jokin osanen alkaa näyttää vanhuuden merkkejä, tuskin tuo nyt ominaisuuskaan on.

Kaikki yllä oleva on sitten puhdasta mutua ja arvailua :D .
T.Seppänen
Viestit: 40
Liittynyt: 08.12.2010 21:51
Paikkakunta: oulu

..

Viesti Kirjoittaja T.Seppänen »

Nyt kerenny kyselee viisaammilta,ni näyttäs et se commonrailin pääsä oleva mötikkä,oliko nyt paineensäätöventtiili rikkinäisenä tekee tuommosta.. Sain halvalla käytetyn osan,mut niitä näemmä kahta mallia. Toinen kierrettävä ja toinen kahella pultilla,nämä ainaki tiedän.. Sit kuulin et saa korjausarjan säätimeen,muutama tiiviste/o-rengas siin paketis.. 9euroo makso,ni voi kokeilla onnee.. Uus koko säädin marmorilla 450eur,tarvikkeena 150,ja tuo sarja sen 9eur.. vkonloppuna vaihan ne tiivisteet,ja kirjotan saavutetun tuloksen tänne..
Avatar
xr
ohjelmoija
Viestit: 1832
Liittynyt: 04.12.2005 5:01
Paikkakunta: Eteläpohjanmaa

Viesti Kirjoittaja xr »

egr
Avatar
ido59
Viestit: 26
Liittynyt: 12.11.2013 22:46
Paikkakunta: Kerava
Viesti:

Viesti Kirjoittaja ido59 »

Jos EGR, mikä siellä rikki tai ei toimi? Mix-chamber, sen alipaineohjain vai ecu:n signaali jonkun anturidatan perusteella?
T.Seppänen
Viestit: 40
Liittynyt: 08.12.2010 21:51
Paikkakunta: oulu

..

Viesti Kirjoittaja T.Seppänen »

Tuohon vaihoin ne tiivisteet/o-renkaat paineensäätö venttiiliin,ja loppu savuttelu ja hyökkiminen tyhjäkäynnillä.. Tai sit vaa joku pahahenki läx pois mersusta.. savuaa vieläki ku kiihdyttää.. Kyllä se egr:ki varmaa karstane on, täytyy putsata ku kerkee..
Avatar
Andy
Viestit: 777
Liittynyt: 13.10.2005 13:07

Re: ..

Viesti Kirjoittaja Andy »

T.Seppänen kirjoitti:Tuohon vaihoin ne tiivisteet/o-renkaat paineensäätö venttiiliin,ja loppu savuttelu ja hyökkiminen tyhjäkäynnillä.. Tai sit vaa joku pahahenki läx pois mersusta.. savuaa vieläki ku kiihdyttää.. Kyllä se egr:ki varmaa karstane on, täytyy putsata ku kerkee..
Onkos tälle korjaussarjalle antaa linkkiä? Vai pitääkö olla tiivisteet käsillä tiskillä?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W210 / 208 moottori”