E420 kysymyksiä tietäjille!

Vastaa Viestiin
patakasi8
Viestit: 2
Liittynyt: 27.9.2017 18:41
Paikkakunta: joensuu

E420 kysymyksiä tietäjille!

Viesti Kirjoittaja patakasi8 »

Elikkäs ostin äskettäin e420 farkku väyrysen vm.97. En ole mikään seppä näissä koska tämä on eka mese mulle. Muutama asia askarruttaa.
-automaattivaihteisto: vaihtaa ihan hyvin vaihteet normi kaupunkiajossa, mutta jos lähtee 0:sta kiihdyttämään rivakasti niin hakkaa rajottimeen eikä vaihda ennen kuin löysää kaasua. Yli 60 vaihdissa kun lyö lusikan pohjaan ei minkäänlaista ongelmaa vaan vaihtaa pienpää pykälää ja kulkee upeasti. Vaihteistoöljyt vaihdettu tiettävästi 2014.-Mikähän voisi olla ongelmana?

-ESP
Esp häiriövalo syttyy käynnistäessä. Luin vikakoodit kaverin laitteella ja antoi esp viittaavan koodin jossa oli jotain "module" ja "cluster".. voin vielä tarkentaa vikakoodin kun en nyt muista tarkalleen sitä. Voiko esp häiriö olla yhteydessä vaihteisto ongelmaan?

-Avain.
Autossa vain yksi avain. Onko toisen teettäminen kallista tuon ikäiseen mersuun?

Siinäpä sitä alkuun. Auttakaa noviisia
:oops:
Sakari

Viesti Kirjoittaja Sakari »

Esp vika saattaa liittyä askiongelmaan jos siellä on jtn pyörimisnopeustietoihin tms liittyvää vikaa. Starilla kannattaa lukea koodit eli jonnekin osaavalle mersukorjaamolle siis.
Avaimen saa vaikka vehosta tilattua, eikös tuollasessa kuitenkin oo ihan sähkönen avain se maksaa jotain 300euroa, pelkkä metalliosa joitain kymppejä.
patakasi8
Viestit: 2
Liittynyt: 27.9.2017 18:41
Paikkakunta: joensuu

Viesti Kirjoittaja patakasi8 »

Antoi tällaiset Vikakoodit: "P1747 MERCEDES-BENZ - Electronic Gear Selector Module: Defective Interaction of CAN With Control Unit Instrument Cluster" ja "P1580 MERCEDES-BENZ - Throttle Motor Bank 1 Circuit Malfunction"
Sakari

Viesti Kirjoittaja Sakari »

Kauheesti ei oo näiden vanhempien mersujen kanssa ollu tekemisissä mut tähän kun kytkee starin testerin kiinni niin eikös siinä näidenkin testeri "näkymässä" saa vikakoodista mentyä suoraan ohjattuihin tarkastuksiin, se neuvoo mistä mittaat ja mitä lopuksi kertoen missä vika.

Näin ainakin DAS sekä uusimmalla testerin käyttö "ohjelmalla" kun näissä vanhimmissa se on aika alkeellinen ja vain kerran kaksi joutunut käyttämään sitä ohjelmaa niin en nyt muista onko siellä noi ohjatut tarkastukset.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W210 / W208, sedan, farmari, coupe, avo”