W124 etuiskarin vaihto-ongelma..

Jousitus, iskunvaimentimet, nivelet, tukivarret.
katso myös W201.
Vastaa Viestiin
Hans Kompis
Viestit: 48
Liittynyt: 15.11.2011 22:16
Paikkakunta: Espoo

W124 etuiskarin vaihto-ongelma..

Viesti Kirjoittaja Hans Kompis »

Eli kiinalaista markkinalaatua oleva kuusiopää halkesi ja jäi jotenkin jumiin siihen iskarin männän(vai mikä se on?) päässä olevaan kuusiokoloon ja kun koetin dremelillä & volframikarbiditerällä rouhia sen sieltä pois, niin ei onnistunut ihan niinkuin piti vaan onnistuin sopivasti sössimään homman.. :idiot: Saakohan sen mutterin jotenkin nätisti siitä pois ilman että tarvis turmella männän ulkokierrettä ja samalla iskaria käyttökelvottomaksi? On ihan hyvä Bilsteininin Sprintit alla, mutta jotka oon vaihtamassa vähän mukavampiin tolppiin.

:help: :help: :help:
Mikko K
Mersutohtori
Viestit: 1495
Liittynyt: 30.9.2005 12:32
Paikkakunta: Outokumpu

Viesti Kirjoittaja Mikko K »

Mutterikoneella auki
Datsun Bluebird
Mb Vito
Sakari

Viesti Kirjoittaja Sakari »

Joo, pulttipyssyllä koitat, jos mäntä pyörii mukana niin isoilla pihdeillä pidä kiinni siitä ihan männän ylimmästä kohtaa mistä saa otteen, se ei haittaa jos menee ruvelle kun se ei missään joustotilanteessa se mäntä mene niin alas että se ylin kohta ottaisi kontaktia tiivisteisiin iskarin sisällä.
Hans Kompis
Viestit: 48
Liittynyt: 15.11.2011 22:16
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Hans Kompis »

Ok - kiitos vastauksista! :) Itseltä ei pulttipyssyä löydy, mutta kaverin firman huoltohallilla voinen käydä tussaroimassa. Itseäni epäilytti tuo, että uskaltaako siitä männästä napata kiinni putkipihdeillä tms, mutta eiköhän se tosiaan ole ihan ok kun tarttuu riittävän ylhäältä..
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W124 alusta”