190 2.6e kesäpirssi

Vastaa Viestiin
Avatar
mersuw123
Viestit: 724
Liittynyt: 06.11.2010 15:41
Paikkakunta: raahe

190 2.6e kesäpirssi

Viesti Kirjoittaja mersuw123 »

Tulipa jonku aikaa etsittyä siistikuntoista bensa mersua kesä autoksi, vielä kun olisi suhkot hyvillä varusteilla. Tänään se sitten löytyi oulusta, kun satuin nettiautoa katsomaan ja oli justiin tullut myyntiin siisti 190 2.6 automaatti. Autohan on 2005 tuotu suomeen ja yli 10vuotta ollut edellisellä omistajalla. viimeiset 10 vuotta kesät ajossa ja talvet tallissa. Tällä hetkellä auto oli perikunnan omistuksessa. Auto oli kyllä siistikuntoinen niin kuin myyjäkin puhelimessa kertoi, ainahan tietenkin vanhassa autossa jotain pientä sanottavaa löytyy. Haku jäi vasta myöhemmäksi kun autoon ei ollut talvirenkaita. Tehtaalta lähtenyt sportlinepaketilla ja varsin mukavilla varusteilla mm. 4xsähkölasit, vakkari, kattoluukku,penkinlämmittimet, ilmastointi, sekä tietenkin sportlinen nahkaratti ja 4paikkanen sisusta. Vaihdekepin nuppi oli kadonnut johonkin matkanvarrelle. Radiona on alkuperäinen Becker grandpix 2000, ja se siinä saa nyt ollakkin, muutenkin tarkoitus pitää alkuperäisenä vanteita lukuunottamatta. Kesäksi löytyy BBS hunajakenno kopiot 8,5&10x17''. Lopuksi linkki nettiautoon, kuvat huonoja vaan tähän hätään ei nyt parempia.

https://www.nettiauto.com/mercedes-benz/190/9341246
Avatar
dealer
Itämaan tietäjä
Viestit: 29055
Liittynyt: 19.9.2005 19:59

Viesti Kirjoittaja dealer »

Hieno ! Laitaham parempia kuvia ja tarinaa kun pirssi kotiutuu.

(Pahus noita sivuvilkkuja kun on taas päästetty joku ymmärtämätön poraamaan reiät keskelle mitä-sattuu :evil: )
Avatar
mersuw123
Viestit: 724
Liittynyt: 06.11.2010 15:41
Paikkakunta: raahe

Viesti Kirjoittaja mersuw123 »

Tännään se pirssi kotiutu. Pitää huomenna ottaa valosalla kuvia. Aluksi oli aika kankean oloinen kun ei ollut pahemmin pitkään aikaan ajettu mutta kyllä se siitä alkoi notkistumaan. Vaihelaatikon paineita oli edellisen omistajan poika nostanut, mutta mun mielestä vaihtaa nyt liian napakasti, joten niitä pitää vähän laskea. Pohjasta olin kyllä positiivisesti yllättynyt kun vaihdoin renkaat, ei ollut hitsattu eikä äkkiseltään näkynyt ruosteitakaan. Pinta puoleltakin on muuten siisti ja ruosteeton mutta kuskin ovesta joskus korjattu vähän ja se pitäisi fiksata uudestaan kun ei ole kovin siististi tehty, mutta sallittanee sen verran kun autolla ikää kummiskin jo 28vuotta 8)
Avatar
mersuw123
Viestit: 724
Liittynyt: 06.11.2010 15:41
Paikkakunta: raahe

Viesti Kirjoittaja mersuw123 »

Tuosapa ois muutama lisäkuva kun sain aikaseksi pienennettyä. Jostakin pitäis etsiä ehyet nuo koelaudan keskisuulakkeet kun ovat yllätysyllätys rikki, niinku näissä melko monessa jo. Tekniikka kyllä alkanut kovasti vertymään nyt kun olen vähän ajellut. Nyt näyttäisi vaan siltä että joutuu ottamaan joka päiväiseksi käyttöautoksi kun sain bemarin myytyä pois. On kyllä mukava ajella matka ajoa tämmösellä kun on vakkari. Tekniikkakin tuntuu olevan kunnossa kun ei ole läheskään semmonen bensa syöppö mitä mulla aiemmat on ollu. Tänään olisi tarkotus päivittää kaiuttimet kun taitaa vielä olla samat kaiuttimet paikaltaan mitä tehtaalta lähtiissä, ainakin kuuluvuus on sen mukanen. Ulko näköä on tarkotus alkaa pikku hiljaa paranteleen omaa silmää miellyttävämmäksi mutta kummiskin sillein että on näppärästi muutettavissa takaisin alkuperäiseksi jos tarve vaatii.

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


Kuva
Avatar
mersuw123
Viestit: 724
Liittynyt: 06.11.2010 15:41
Paikkakunta: raahe

Viesti Kirjoittaja mersuw123 »

Tämä tuli otettua ajoon tällä viikolla kun möin uudemman Mersun pois kun eihän niisä oo mittää muuta kun remonttia :lol: tälle ois suunnitelmissa keväälle maalausta että saisi pinnastakin täydellisen, olisko meseläisillä tiedossa kohtuu hyviä maalareita tässä Pohjois-pohjanmaan alueella? 🤔
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W201”