lämpö huolia

Vastaa Viestiin
eemelinen
Viestit: 18
Liittynyt: 05.8.2016 13:28

lämpö huolia

Viesti Kirjoittaja eemelinen »

Potilas e-w212 300cdi ja lämmöt ei nouse maantieajossa kuin nippanappa 60:een. Nurkkapyörityksessä vähän korkeemmalle mutta ei oikein edes 80:een muulloin kuin hitupöntön polton yhteydessä. -Marmoritiskin termari tosi arvokas (noin 220€) joten hankin verkosta Wahlerin joka on87 asteinen niinkuin yleensä näkyy olevan. Edelliseen kiesiin vaihdoin kylläkin 92 asteisen rikkoontuneen tilalle ja hyvin pelasi. Tulikohan töpättyä tuon asteluvun kanssa. Vaihtotyötä en ole vielä tehnyt. Egr on mulla ohjelmoitu pois jos sillä mitään merkitystä. Tai siis autosta. :lol:
Ruuvimeisseli

Viesti Kirjoittaja Ruuvimeisseli »

Olikos sitten lämmitetty termostaatti? Orkkis ainakin taitaa olla ja sellaisen se sinne vaatii. Tarviketermareissa tullut sellasia vastaan että huonolaatuinen lämmitin vuotaa glykolit johtosarjaan ja pistokkeeseen.

Eikös tuo 300cdi ole sitten v6 dieselillä, vaatii yhden ruuvin pois saamiseksi sitten ahtoputken irroituksen turbon ja resonaattorin väliltä, joka taas vaatii imuputken irroituksen. Tarttet myös siis uudet tiivisteet ahtoputkeen sekä imuputkeen..samalla tarkastaa ettei imuputki ole halki turbon päästä.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W212 / W218 sedan, farmari, coupe, avo lämmitys / ilmastointi”