Race: Uutisia

Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikonlopun tarjous: Davies Craig sähköiset vesipumput -15%

Nyt on erinomainen tilaisuus napata sähköisiä pumppuja ohjaimineen reippaalla -15% alennuksella tämän viikonlopun ajan. Yleisimmät pumppumallit ohjaimella tai ilman löytyvät suoraan varastosta.

Kuva

Davies Craig sähköinen vesipumppu tuo luotettavuutta jäähdytysjärjestelmän toimintaan kun pumppua voidaan käyttää lisäboosterina tai koko nesteen kierto voidaan ratkaista käyttämällä vain sähköistä pumppua. Eri malleja löytyy 15-150l tuoton väliltä, pienimmät ovat varustettu muovirungolla ja isommat mallit taas vahvemmalla alumiinirakenteella joka takaa varman toiminnan rajuissakin kisaolosuhteissa.

Vesipumppuja voi ostaa pelkälteen tai sitten pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö. Ohjausyksiköllä saadaan säädettyä nesteen virtausnopeutta ja tarpeen mukaan myös flektiä, eli nopeutta ja päälläoloa voidaan muokata esimerkiksi niin että pumpun saa jätettyä käyntiin tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Yleisimmät pumput kuten 115l, 130l ja 150l mallit löytyvät lähtökohtaisesti varastosta ja toki lisää tilataan aina tarpeen mukaan.

Davies Craig vesipumput ja oheistarvikkeet valmiiksi alennettuna:
»» Davies Craig sähköiset vesipumput

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
-Riku
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viisi Black Friday tarjousta

Aikaisemman yhden viikonlopun tarjouksen sijaan julkaisemme viisi Black Friday tarjousta jotka ovat voimassa koko viikonlopun. Nyt on erinomainen tilaisuus napata alustan, jäähdytyksen, jarrujen ja putkistojen osia normaalia reippaasti halvemmalla. Iso osa tuotteista omassa varastossa! Tässä ne nyt on, olkaa hyvät.

Mishimoton kaikki tuotteet -10%
Kuva

Mishimotolta löydät kaiken jäähdytykseen! Valikoimissa on muun muassa jäähdyttimiä, coolereita (myös mallikohtaisina sarjoina), flektejä, silikoniletkuja sekä jopa lukkomuttereita, kaikki nämä myös alennuksessa. Esimerkiksi Mishimoton moottorin jäähdytin on alkuperäistä jäähdytintä reilusti tehokkaampi ja täten erinomainen kompromissi niin tehon kuin hinnankin puolesta - ei enään lämpöongelmia.
»» Race.fi: Mishimoto tuotteet


Magnaflow katit -10 %
Kuva

Pakokaasujen puhdistusta tehoista tinkimättä! Magnaflow kisakatalysaattorit putsaavat pakokaasuja tehokkaasti kuitenkaan rajoittamatta tehoa vakio katalysaattorin tavoin. Keraaminen katalysaattori on edullinen ja toimiva ratkaisu vähän viritettyihin autoihin tai esimerkiksi erinomainen valinta korvaamaan alkuperäinen katalysaattori. Jalometallinen on oikea valinta silloin kun tarvitaan suurempaa virtaavuutta ja iskunkestoa.
»» Race.fi: Magnaflow katalysaattorit


Eibach kaikki tuotteet -15 %
Kuva

Hieman tai vähän enemmänkin madallusta mutta ei säätöjä, iskareilla vai ilman? Kiinteästi madaltavat alustasarjat madaltavat autoa esimerkiksi 30-60mm ja se on siinä! Erinomainen päivitys vaikkapa kauppakassiin, pieni madallus tuo sporttisuutta ja vakautta ajettavuuteen tinkimättä mukavuudesta. Eibachilta löydät alustaan Pro-kit ja Sportline madallusjouset sekä B12 kitit jotka ovat varustettu Eibachin jousilla ja Bilstein B8 iskareilla. Korkeussäätöä hakiessa Eibachin Pro-street S on oikea valinta. Eibachilta löytyy myös iso valikoima erilaisia levikepaloja, vakaajia ja pultteja/muttereita, tsekkaa ne alla olevasta linkistä.
»» [url=ttps://www.race.fi/fi/brand/35/eibach/1]Race.fi: Eibach tuotteet[/url]


Black Diamond -10%
Kuva

Black Diamondin valikoimasta löydät varmasti sopivat jarruosat OEM jarrujen korvaajaksi niin kilpuriin kuin tavan kauppakassiin - vaihtoehtoja meinaan löytyy ;) Levyjä löytyy rei'itettynä, uritettuna tai molempina - its your choice! Black Diamondin paloissa taas on matala pölyaste, korkea kitkakerroin ja erinomainen lämmönkesto, eli tarpeen mukaan palat sopivat myös kisakäyttöön.
»» Race.fi: Black Diamond tuotteet


Turbosmartin kaikki tuotteet -10 %
Kuva

Turbosmartin valikoimasta löydät kaikki turbotarvikkeet, saatavilla on laajavalikoima dumppeja, hukkaportteja, ahtopaineensäätimiä ja niiden varaosia - kaikki tietenkin myös alennuksessa pienintä nippeliä myöten! Suosituin Turbosmart tuote on pieni ja näppärä Boost-Tee turboruuvi ahtopaineen säätämiseen jota me myös varastoimme ahkerasti. Tsekkaa valikoimaa ja nappaa omasi alla olevasta linkistä.
»» Race.fi: Turbosmart tuotteet


Mahtavaa Black Fridayta ja alkavaa viikonloppua!
-Riku
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Talven kausituotteet, lämmittimet, testerit yms.

Ollaan listattu erilliseen kategoriaan kausituotteita talvelle, eli löydät yhdestä paikkaa nyt esimerkiksi lukkoperät, valot, lämmittimet ja lisäpitkät.

Kuva

Talven kausituotteiden alle on listattu nyt talvelle ajankohtaisia tuotteita, kuten pakkasnestemittari, lukkoperiä, polttimoita, lämppäreitä ja talvirenkaita.

Kategoriaan lisäillään kokoajan uutta kampetta mitä keksitään ja kysellään, esimerkiksi tänään lisättiin M+ jäähdytysnestemittari jolla saa testattua nesteen pakkaskeston. Kategoria kasvaa muutamalla tuotteella heti ensi maanantaina ja siitä lisää tuonnempana ;)

Kaikki kausituotteet löydät tästä:
»» Race.fi: Talven kausituotteet

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Race.Fi: Hyvää joulua!

Olemme viettämässä joulua sekä uutta vuotta seuraavasti: 24.12 - 26.12 ja 31.12 - 1.1. Välipäivinä olemme paikalla normaalisti ja rahdit sekä tilaukset kulkevat tuttuun tapaan, eli nopeasti! Perjantaina 20.12 lähetetyt tilaukset ehtivät perille jouluksi Postilla!

Kuva
Quaife lukot ylsivät ennätysmyynteihin! 
Quaife lukkoperiä on myyty runsaasti enemmän tänä vuonna kuin minään muuna vuonna aikaisemmin. Sen eteen on tietenkin paiskittu hulluna töitä!

 Quaifen ATB lukkoperä on markkinoiden paras katu- ja ratapäivälukko. Quaife lukkoperä on hiljainen, sillä on elinikäinen takuu ja se soveltuu loistavasti sekä katuajoon että ratakäyttöön!

 Me olemme lisäksi valtuutettu huolto/tarkistuspiste Quaife lukkoperille!
»» Race.fi: Quaife lukkoperät


Kuva
TT-Thermo letkulämmitin pitää huolen siitä että jäähdytysneste ja sitä myöten moottori on aina tarpeeksi lämmin kovallakin pakkasella. Yksinkertaisuudessaan TT-Thermo on letkulämmitin autoon jossa on kiertovesipumppu samassa, eli neste kiertää moottorissa.
»» Race.fi: TT-Thermo letkulämmittimet

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Tänä vuonna emme lähettäneet joulukortteja, vaan lahjoitamme joulukorttirahat (100,00 €) sotaveteraanityöhön VETRES Keski-Uusimaa -yhteistyöorganisaatiolle.

 Haluamme myös kiittää kaikkia asiakkaitamme menneestä vuodesta ja toivottaa erinomaista loppuvuotta!

Jouluisin terveisin,
Riku, Wille, Ari ja Jaana
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Helix Autosport kytkimet saatavilla kauttamme!

Otettiin Helix Autosport tuotevalikoima kokonaisuudessaan myyntiin, eli saat nyt kauttamme kaikki Helix Autosport tuotteet. Raapustelin tähän kirjoitukseen hieman tarkemmin mitä kaikkea löytyy :)

Kuva

Helix Autosport valmistaa käsityönä laadukkaita kytkimiä ja vauhtipyöriä vaativaan käyttöön, esimerkiksi radalle, ralliin ja toki myös vaikkapa suuremmin viriteltyyn katuautoonkin. Kytkinsarjoja on saatavilla yksilevyisinä ja monilevyisinä, riippuen siitä mitä halutaan ja kuinka paljon väännönkestoa tarvitaan. Kitkapintana levyissä on halutessasi massa, sintteri tai keraaminen - toki tämäkin menee toivotun väännönkeston mukaan, sillä esimerkiksi sintterillä saadaan luonnollisesti enemmän kestoa kuin vastaavasti massalevyllä.

Pelkkien kytkimien lisäksi saatavilla on myös kokonaisia kytkinpaketteja vauhtipyörällä ja toki vauhtipyöriä saa ostettua myös erikseen, mutta ne ovat suunniteltu etenkin Helix kytkimen kanssa käytettäväksi. Vauhtipyörien materiaali on "Chromium Molybdenum Steel" ja ne on valmistettu O.E specsien mukaan, jolloin sopivuus sekä toimivuus on varmaa. Kokonainen kytkinpaketti sisältää paineasetelman, kytkinlevyn (tai levyt), painelaakerin ja vauhtipyörän. Eikö valikoimasta löydy sopivaa? Myös mittatilauskytkimet ovat mahdollisia tarkkojen specsien kanssa, kysy tästä lisää myynnistämme.

Helix kytkimet verkkokaupassa (pdf):
»» Race.fi: Helix kytkimet

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

TT-Thermo letkulämmittimet toimituskuluitta viikonlopun ajan!

Nakattiin TT-Thermo letkulämmittimet toimituskulujen (Posti, MH tai DBschenker) verran alennukseen nyt viikonlopun ajaksi. Pakkasia on luvattu ensi viikolla tänne etelään saakka, joten nyt kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi ja hankkia lämpöä kylmille keleille :)

Kuva

Letkulämmittimen toiminta on aika yksinkertainen ja samalla myös pirun tehokas. Lämmittimen sisällä on vastus joka lämmittää jäähdytinnestettä ja siipi joka kierrättää sitä ympäri moottoria, tällä tavalla saadaan mahdollisimman tehokas lämmitys lyhyelläkin lämmitysajalla. Pienellä pakkasella (max -15C°) jopa vain puolen tunnin lämmitys riittää ja tätä kovemalla miinuslukemalla lämmitysaikaa kasvatetaan noin 10-30min. Itse lämmittimessä on 17mm letkulähdöt ja asennuskulmaa tai asentoa ei ole rajoitettu. Rajoittamaton asennuskulma on omiaan etenkin kun lämmitin pitäisi saada mahdutettua mahdollisimman pieneen tilaan.

TT-Thermo lämmittimet verkkokaupassa alennuksessa:
»» Race.fi: TT-Thermo letkulämmittimet

Alkuperäisiä letkuja ei välttämättä kannata pätkiä, koska meiltä löytyy itse lämppärin kaveriksi myös vesiletkuja ja sovitteita:
»» Race.fi: Gates vesiletkut
»» Race.fi: Gates sovitteet

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mahtavaa alkavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikkotarjous: Eibach levikepalat -10%

Laitetaan pitkästä aikaa viikkotarjousta pystyyn, elikkäs Eibach spacerit ovat tästä viikon eteenpäin -10% alennuksessa! Nyt on erinomainen tilaisuus hankkia levikepalat edullisesti ja nehän saa nakattua paikalleen kätevästi nyt vaikka tulevan renkaanvaihdon yhteydessä.

Kuva

Spacereitä pystyy hakemaan automallin tai specsien mukaan, eli käytännössä mikäli tiedät millä autolla ajat spacerit löytää silloin myös helposti verkkokaupasta. Mikäli auto ei ole tiedossa tai sitä ei listalta syystä tai toisesta löyty, spacereita pystyy hakemaan myös pulttijaon, paksuuden sekä keskireijän mukaan ja toki meiltäkin voi kysellä esimerkiksi nakkaamalla sähköpostia info(at)race.fi. Levikepalat on hinnoiteltu parina ja osassa (yleensä paksuimmissa) tulee pidemmät mutterit/pultit messissä, toki myös ohkaisiin malleihin kannattaa ostaa samalla uudet pultit, nekin me ollaan kuitenkin listattu verkkokauppaan.

Alumiiniset spacerit ovat myös rutkasti vastaavia teräsmalleja kevyempiä, mutta kuitenkin vähintäänkin yhtä kestäviä. Osa spacerimalleista on meillä omassa varastossa, osan saa tilaamalla tukusta/tehtaalta, riippuen toki ihan siitä mistä tavaraa sillä hetkellä löytyy ja tietenkin me pyritään aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Spacereiden hinta on verkkokaupassa aina parille, eli mikäli levikepalat haluaa eteen ja taakse täytyy sarjoja pistää tilaukseen kaksi.

Eibach levikepalat verkkokaupassa valmiiksi alennettuna:
»» Eibach levikepalat

Pinnapultit, pyöränpultit ja pyöränmutterit spacereiden kaveriksi löytyy tästä:
»» Eibach pinnapultit
»» Eibach pyöränpultit
»» Eibach pyöränmutterit

Levikepalat ovat erinomaisia vaikkapa vakiovanteiden kaveriksi, mutta kokonaiseen vannepäivitykseen nyt tulevalle kesäkaudelle meiltä löytyy runsaasti alumiinivanteita:
»» Race.fi: Vannevalitsin

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Rota vanteet päivitetty tänään vuodelle 2020

Tänään saatiin Rota vanteiden uusin lista sisään ja kaikki saatavilla olevat Rotat löytyvät nyt verkkokaupasta tuoteselosteiden sekä kuvien kera. Rota on yksi markkinoiden johtavimmista vannemerkeistä ja sen valikoimasta löydätkin sopivat kiekot lähes kaikkiin automalleihin. Sopivat vanteet löydät helposti vannevalitsimen avulla!

Kuva

Rotan vannevalikoima kattaa runsaasti erilaisia vanteita, oli hakusessa sitten perus 5-puolaista mallia tai sitten erityisesti kisakäyttöön suunniteltuja järeämpiä vannemalleja. Rota vanteita löytyy runsaasti eri pulttijaoilla, väreillä, offseteillä ja leveyksillä, vanteiden mukana toimitetaan aina myös soviterenkaat, keskikupit ja pultit/mutterit.

Noin vuosi sitten pistettiin tulille myös vannevalitsin, mikä helpottaa vanteiden etsimistä tosi paljon etenkin kun vanteiden specsit on tiedossa. Toki valitsimella pystyy hakemaan vanteita myös pelkän vannemerkin perusteella, mutta suuren vannemäärän takia suodattaminen esimerkiksi jaolla voi olla ihan paikallaan. Vannevalitsin on otettu lämpimästi vastaan ja se on auttanut sopivien vanteiden löytämisessä jo useita asiakkaita.

Rota vanteet löytyy tästä uunituoreella listalla höystettynä:
»» Race.fi: Rota alumiinivanteet

Kaikki vanteet löydät vannevalitsimesta:
Kuva

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa torstaita!
-Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Race Performancen toiminta epidemiassa jatkuu normaalisti

Olemme siirtyneet 18.3. alkaen hajautettuun toimintaan, jolloin riski siitä, että me toimisimme osana samaa infektioketjua, minimoidaan niin yrityksen toimintakyvyn, kuin asiakkaiden turvallisuuden ja kansallisen taudin leviämisen näkökulmasta. Myymälässämme on paikalla yksi henkilö, ja muut ovat etätöissä.

Huhtikuun harrasteautomiitti on peruttu.
Palaamme tapahtumiin tavanomaiseen rytmiin, kun kansallinen tilanne sen sallii. Tällä hetkellä huhtikuun tapahtuma on peruttu, ja toukokuun tapahtumasta tehdään päätökset, kun tilanne tarkentuu.

Myymälässämme kiinnitetään erityistä ja säännöllistä huomiota hygieniaan.
- Maksupääte, ovenkahvat ja muut usein kosketut pinnat desinfioidaan.
- Pakkauspöytä ja -välineet desinfioidaan, jotta lähetykset ovat turvallisia.
- Henkilökohtainen hygienia kuten käsienpesu korostetusti.

Myymälässä voi asioida normaalisti. Asiakkaille on tarjolla myös käsidesiä, jota pyydämme käyttämään.

Asiakaspalvelu, puhelin ja sähköpostiliikenne toimii normaalisti. Pyydämme kuitenkin yhteydenottoja ensisijaisesti sähköpostitse, sillä hajautetussa toiminnassa vain yksi meistä on kerrallaan puhelimen ääressä, ja samalla henkilöllä on vastuu myös lähetysten pakkaamisesta. Sähköpostien vasteaika hajautetussa toiminnassa lyhenee.

Pakettiliikenne toimii normaalisti. Pakettiliikenne toimii sekä kotimassa että ulkomailta tulevissa lähetyksissä normaalisti. Saatavuusongelmia siis ei näillä näkymin ole näköpiirissä, ja varastomme on myös hyvällä tasolla.

Kotiin toimitettavien lähetysten (Posti14) hinnat on laskettu tavallisten pakettien (Posti16) tasolle kotimaassa. Pyrimme tällä ehkäisemään pakettien keskitetystä noudosta koituvia tarpeettomia kontakteja.

Riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden toimitukset. Jos sinä tai perheenjäsenesi kuulutte riskiryhmään (yli 70 vuotta, keuhkosairaus tai muu merkittävästi riskiä kohottava seikka), tarjoamme kotiin toimituksen ilmaiseksi. Tilauksen voi tilata normaalisti, ja kotiin toimituksen hinta (posti 14) palautetaan, kun tilauksen lisätiedoissa mainitaan tästä. Emme pyydä keneltäkään henkkareita tai todistuksia, mutta toivomme samalla riskiryhmään kuulumattomilta selkärankaa ja itsekunnioitusta olla käyttämättä tässä poikkeustilanteessa nimenomaan apua tarvitseville kohdennettua apua.

Ylireagointia vai ei?
Toivon että tämä on ylireagointia, mutta samalla pelkään, että ei. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi. Me voimme kuitenkin joka tapauksessa kantaa kortemme kekoon, sekä huolehtia toimintakyvystämme – se on aivan kaikkien etu, eikä ole keltään pois.

Hyviä uutisia! D2 alustojen rahdit ja tilauksen kulkevat täysin normaalisti

Kuva

D2 on kasvattanut suosiotaan Suomessa jo pitkään, etenkin kadulle tarkoitettu Street sarja on monen valinta korvaamaan alkuperäinen väsähtänyt alusta. Korkeus ja jäykkyyssäädettävä alusta on yksinkertaisesti erinomainen kaikille vallitseville olosuhteille Suomessa. Talvikäytössä alustaa saa nostettua halutessaan ylöspäin ja vastaavasti nyt keväällä laskettua takaisin alas kesärenkaiden vaihdon yhteydessä. Jäykkyyssäädöllä mukavuutta ja ajettavuutta saadaan vielä hienosäädettyä vaikka sen mukaan millä tienpinnalla huristelee.

Alustat ovat täysin tieliikennekelpoisia ja kaikkien sarjoille saat maahantuojanhyväksynnän katsastusta varten, sen lisäksi tarvitset konttorille mukaan vain pyöränsuuntaustodistuksen (ja auton ;D). Coilovereilla on tosiaan kahden vuoden takuun lisäksi myös kahden kuukauden mukavuustakuu, eli voit kahden kuukauden ajan sarjan toimituksesta vaihdella jousia niin useasti kuin tahdot koko D2 jousivalikoiman puitteissa pelkkien toimareiden hinnalla.

Alustan varaosat:
D2 alustasarjoihin on saatavilla runsaasti varaosia! Hyvin pidettynä D2 kestää pitkään "isältä pojalle" meiningillä ja iso osa pitkäikäisyydestä tulee myös siitä että saatavilla on runsaasti laadukkaita varaosia. Pidämme varastossa aina kaikki yleisimmät, kuten säätörenkaat, työkalut, suojakumit sekä jousia.

D2 alustasarjat verkkokaupassa:
»» Race.fi: D2 alustasarjat

D2 varaosat verkkokaupassa:
»» Race.fi: D2 varaosat

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Race.Fi rengasvalitsin on julkaistu, 12500 rengasta saatavilla!

Rengasvalitsin on julkaistu yli 12.000 renkaan edullisella valikoimalla! Nyt on renkaiden löytäminen helppoa, nimittäin sopivien renkaiden ostaminen on niin helppoa, kuin että valitse haluamasi halkaisija, tyyppi, leveys, profiili ja valitsin näyttää kaikki vaihtoehdot hakemillasi spekseillä. Näitä myydään nyt isolla kädellä ja suurella volyymillä!

Kuva

Racen rengasvalitsin palveluksessasi!
» Erittäin kattava valikoima, noin 12500 rengasta
» Voit selata tuotteita hinnan tai merkin perustella, esim. halvin ensin
» Kattavat hakuominaisuudet mittatiedoilla
» Voi hakea myös märkäpidolla ja vierintävastuksella
» Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien rengastukkureiden kanssa, hyvä saatavuus ja nopea toimitus
» Myös pakettiauton renkaat kovemmalla kantavuudella ja moposta traktoriin (Off-road, raskaskalusto ja hyötyajoneuvot)
» Edulliset hinnat, myydään volyymilla jolloin ne pysyvät fiksuna
» Hinnat sisältävät ALVin ja toimituksen

Pistä kesärenkaat tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja!

»» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen kesärenkaat

Rengasvalitsin nopeuttaa sopivien renkaiden löytämistä runsaasti, sillä 107 rengasartikkelin selaaminen sivu kerrallaan ei palvele oikeastaan ketään, varsinkaan silloin kun speksit ovat tiedossa. Toki rengastarjontaa pääsee selaamaan ilman valitsintakin tuotemerkkien tai artikkeileiden kautta, mutta tämä onnistuu myös rengasvalitsimella kun et yksinkertaisesti valitse mitään.

Kuva

Racen vannevalitsin täyttää tänä keväänä vuoden. Valitsimelle on tehty vuoden aikana paljon kehitystyötä, ja valikoima ajantasaistettu tälle keväälle.

Vannevalitsin pähkinänkuoressa:
» Kattavat hakuominaisuudet
» Saatavilla myös järeämpiä vanteita Off-road käyttöön
» Voit selata vanteita myös hinnan perusteella, esim. halvin ensin
» Vanteiden mukana toimitetaan veloituksetta soviterenkaat ja Rota vanteissa pultit/mutterit
» Saat samasta talosta myös renkaat (saatavilla yli 12500 kappaletta)
» Kattava valikoima asennustarpeita, kuten muttereita, pultteja ja spacereita
» Suuret varastot Euroopassa, nopea toimitus

»» Race.Fi: Vannevalitsin

Suolaista?
Jos Michelinin pilotsportit ja Concaverit –yhdistelmä rasittaa lompakkoa liikaa paljon kerralla maksettavaksi, löytyy verkkokaupasta myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikonlopun tarjous: Kaaz lukkoperät

Laitetaan laadukkaat Kaaz levylukkoperät alennukseen Sunnuntaihin asti. Kaaz levylukko on erinomainen päivitys varsinkin rata-autoon, mutta sopii myös eräänlaisena kompromissina kadulle. Suurin osa Kaaz malleista saadaan tilaamalla meille noin viikossa.

Kuva

Kaaz valmistaa laadukkaita levylukkoperiä Japanilaisiin ja Eurooppalaisiin autoihin. Valikoimassa on runsaasti Saksalaisia ja VAG-konsernin autoja, esimerkiksi Volkkarin 02A sekä 02J vaihteistoihin on saatavilla runsaasti malleja. Kaazeja saa kolmella eri ramppikulmacombolla, 1, 1.5 sekä 2way. Lukot ovat täysin huollettavissa ja saat kauttamme kaikki tarvittavat huolto-osat, kuten kitkalevyt, jouset ja laadukkaat peräöljyt (esim. Red Line).

Kaazin lukot toimivat edukseen etenkin driftingissä, rallissa sekä time-attackissa, se tekeekin Kaazista pääosin puhtaasti kisalukon jota kadulle ei lähdetä kovinkaan usein suosittelemaan sen huonohkon "katukäyttäytymisen" takia. Kaaz toimii kuitenkin eräänlaisena kompromissinä katukilpuriin, joka ei kuitenkaan pääosin ole päivittäisenä käyttöautona. Kaazia saadaan tilaamalla lähtökohtaisesti aina alta viikossa. Lukkojen mukana toimitetaan sopivat Kaazin peräöljyt, jotka takaavat lukon parhaan mahdollisen toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Kaaz lukkoperät verkkokaupassa alennuksen kera:
»» Race: Kaaz levylukkoperät

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Vannevalikoimaa kasvatettu: Saatavilla on nyt yli 4000 vannetta!

Kuva

Racen vannevalitsin täytti tänä keväänä vuoden. Valitsimelle on tehty vuoden aikana paljon kehitystyötä, ja valikoimaa tuli juuri lisää 663 vanteen voimin! Yhteensä vanteita löytyy nyt verkkokaupasta noin 4000 kappaletta, eli valinnanvaraa on :)

Vannevalitsin pähkinänkuoressa:
» Hintoihin sisältyy rahti, vannesarja toimitetaan ilmaiseksi
» Kattavat hakuominaisuudet
» Saatavilla noin 4000 erilaista vannetta
» Voit selata vanteita myös hinnan perusteella, esim. halvin ensin
» Vanteiden mukana toimitetaan veloituksetta soviterenkaat ja Rota vanteissa pultit/mutterit
» Saat samasta talosta myös renkaat (saatavilla yli 12500 kappaletta)
» Kattava valikoima asennustarpeita, kuten muttereita, pultteja ja spacereita
» Suuret varastot Euroopassa, nopea toimitus

»» Race.Fi: Vannevalitsin

Vanteiden kanssahan tarvitaan tietenkin renkaat, niitä löytyy reippaat kaksitoista tuhatta - tästä pääsee tsiigaamaan:
Kuva

Racen rengasvalitsin palveluksessasi!
» Erittäin kattava valikoima, noin 12500 rengasta
» Voit selata tuotteita hinnan tai merkin perustella, esim. halvin ensin
» Kattavat hakuominaisuudet mittatiedoilla
» Voi hakea myös märkäpidolla ja vierintävastuksella
» Toimimme yhteistyössä Suomen suurimpien rengastukkureiden kanssa, hyvä saatavuus ja nopea toimitus
» Myös pakettiauton renkaat kovemmalla kantavuudella ja moposta traktoriin (Off-road, raskaskalusto ja hyötyajoneuvot)
» Edulliset hinnat, myydään volyymilla jolloin ne pysyvät fiksuna
» Hinnat sisältävät ALVin ja toimituksen

Pistä kesärenkaat tilaukseen, tai kysy myynnistämme lisää jos tarvitset apuja!

»» Race.Fi: Rengasvalitsin, henkilöautojen kesärenkaat

Rengasvalitsin nopeuttaa sopivien renkaiden löytämistä runsaasti, sillä 107 rengasartikkelin selaaminen sivu kerrallaan ei palvele oikeastaan ketään, varsinkaan silloin kun speksit ovat tiedossa. Toki rengastarjontaa pääsee selaamaan ilman valitsintakin tuotemerkkien tai artikkeileiden kautta, mutta tämä onnistuu myös rengasvalitsimella kun et yksinkertaisesti valitse mitään.

Suolaista?
Jos Michelinin pilotsportit ja Concaverit –yhdistelmä rasittaa lompakkoa liikaa paljon kerralla maksettavaksi, löytyy verkkokaupasta myös joustavat osamaksu- ja laskuvaihtoehdot:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikonlopun tarjous: RVS käsittelyt -15%

Me laitettiin RVS käsittelyt reiluun aleen viikonlopun ajaksi, alennus on -15% ja sillä näitä kannattaakin ottaa vaikka pari valmiiksi hyllyyn. RVS löytyy mm. moottorille, vaihteistolle, perälle, ohjaustehostimelle ja ruiskutuspumpuille. Hyllyssä on reilusti!

Kuva

RVS on toimivaksi todistettua nanoteknologiaa, joka mahdollistaa liukuvan mutta erittäin kestävän tribokeraamisen pinnan muodostumisen moottoreiden ja vaihteistojen osille. Moottorin tai vaihteiston kunto myös parantuu heittämällä kun se suojataan myös tulevalta kulumiselta. RVS on riittoisaa ja yhdellä käsittelyllä mennään jopa 100 000km, jolloin hinta ei tosissaan ole paha saavutettuun hyötyyn mitoitettuna (G4 käsittelyllä noin 0.035 €/km).

Käsittelyitä löytyy RVS valikoimasta lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin eli moottoreille, vaihteistoille, perille, ruiskutuspumpuille ja ohjaustehostimille, luonnollisesti nämä toimivat autojen lisäksi vaikkapa ruohonleikkurissa tai moottoripyörässä. Pidämme lähtökohtaisesti kaikki bensiini ja dieselmoottoreiden RVS käsittelyt aina varastossa, lisää tilataan aina kun tarvitaan, vaikka joka päivä!

RVS käsittelyt verkkokaupassa valmiiksi alennettuun hintaan:
»» RVS käsittelyt

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikonlopun tarjous: Davies Craig sähköiset vesipumput

Lämpöisempien kelien kunniaksi laitetaan moottoria viilentävät Davies Craigit tarjoukseen viikonlopuksi. Suosituimmat sekä kaikista yleisimmät vesipumppumallit löydät meiltä heti varastosta ja me tilataan lisää viikottain!

Kuva

Davies Craigin valmistama sähköinen vesipumppu tuo rutkasti lisää luotettavuutta jäähdytyksen toimintaan, kun pumppua voidaan käyttää lisäboosterina tai koko nesteen kierto voidaan toteuttaa käyttämällä vain sähköistä pumppua - tyyli on vapaa! Malleja löytyy 15-150l/min väliltä, pienimmät ovat varustettu nylonrungolla ja isommat mallit taas hieman vahvemmalla alumiinirakenteella joka on näissä tuotoissa jo ihan fiksua.

Vesipumppuja saa ostettua yksittäin (pelkkä pumppu + asennussarja) tai sitten pakettina johon sisältyy myös ohjausyksikkö (pumppu + ohjainyksikkö + asennussarjat). Ohjausyksiköllä on mahdollista säätää nesteen virtausnopeutta ja halutessaan myös flektiä, eli nopeutta ja päälläoloa voidaan muokata esimerkiksi niin että pumpun saa jätettyä pyörimään tietyksi ajaksi moottorin sammutuksen jälkeen. Yleisimmät pumput kuten 115l, 130l ja 150l mallit löytyvät lähtökohtaisesti varastosta (ohjausyksiköllä tai ilman) ja lisää tilataan aina kun varasto alkaa käymään pumppujen osalta vähiin

Davies Craig vesipumput ja oheistarvikkeet valmiiksi alennettuna:
»» Davies Craig sähköiset vesipumput

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 4.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Erinomaista alkavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikkotarjous: Laajakaistat

Laitetiin laajakaistat tarjoukseen seuraavan viikon ajaksi! Innovate, PLX ja VEMS laajakaistoja löytyy reilusti hyllystä. Näistä kolmesta löytyy sopivaa mittaria ihan perus neloskoneeseen tai vaikka isompaankin V8 koneeseen (DLG-1).

Kuva

Laajakaistoja löytyy meiltä kolmea eri huippumerkkiä - PLX, VEMS sekä Innovate jolta jälkimmäiseltä löytyy erinomaista laajakaistaa myös V-moottoreille, tämä on ollut suosikki erityisesti jenkkimoottoreille kun kahdella anturilla saa kahdesta putkesta arvot samalle näytölle. Innovaten perusmalli MTX-L on myös niittänyt suosiotaan viimeaikoina jopa niinkin paljon että sitä pidetään aina varastossa useempia.

Jos hakusessa on laajakaistaa turbokoneelle ja myös pakolämmöistä olisi kiva olla tietoinen, on kaikista fiksuin valinta VEMS! Laajakaista lukemien lisäksi näytölle saa pakolämmöt, joita etenkin tehokkaissa turbomoottoreissa on järkevää seurata. PLX laajakaista taas edustaa hieman moderninpaa pakettia kosketusnäytöllä varustettuna ja se onkin ollut jo pitkään yksi myydyimmistä laajakaistoista. Kaikki laajakaistat ovat myös halpoja vakuutuksia moottorille, kun mahdollisiin heittoihin ehditään puuttumaan ennen vaurioita.

Laajakaistat verkkokaupassa valmiiksi alennettuna:
»» Race.fi: Laajakaistat

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikonlopun tarjous: Mishimoto jäähdyttimet ja flektit -10%

Mishimoto jäähdyttimet, välijäähdyttimet ja flektit ovat tarjouksessa tämän viikonlopun! Mishimoton jäähdytin kasvattaa jäähdytystehoa ja takaa toiminnan kovimmissakin olosuhteissa.

Kuva

Mishimoto jäähdyttimet
Mishimoton moottorinjäähdytin on mallikohtainen ja laadukkaasti valmistettu että viimeistelty korvaaja vaikka alkuperäisen kulahtaneen jäähdyttimen tilalle. Mishimoto on alkuperäistä jäähdytintä reilusti tehokkaampi ja erinomainen kompromissi niin tehon kuin hinnankin puolesta - ei enään lämpöongelmia. Mishimoton jäähdyttimen omaavat isomman vesitilavuuden ja lämmöt pysyvät kurissa myös kesäkuumalla liikennevaloissa seistessä. Mikäli sopivaa jäähdytintä ei löydy mallikohtaisesti, olemme tehneet verkkokaupan puolelle mitta pdf kaikista Mishimoton jäähdyttimistä. Suosituimmat jäähdyttimet löydä meiltä suoraan varastosta.
»» Race: Mishimoto jäähdyttimet


Mishimoto välijäähdyttimet
Mishimoton välijäähdytin pitää ahtimelle menevän ilman viileänä ja mitä viileämpää ilma on, sitä enemmän sitä saa moottoriin ahdettua. Jäähdyttimen vaihto alkuperäisestä paremmin virtaavampaan on virtausvastus paljon pienempi ja turbon tuottama kuuma ahtoilma jäähtyy tehokkaammin. Välijäähdyttimet löydät suoraan mitoilla, jolloin ne sopivat mihin tahansa laitteeseen mikäli mitat täsmäävät. Yleisimmät välijäähdyttimet pidämme aina omassa varastossa valmiina toimitukseen.
»» Race: Mishimoto välijäähdyttimet


Mishimoto flektit
Mishimoton flektit takavaat juuri sopivan puhallustehon kaikkiin kokoonpanoihin. Saatavilla on montaa eri kokoa, esimerkiksi 8, 10, 12 ja 16" malleja. Sähköinen flekti on myös erinomainen viskon lisäksi kun tarvitaan lisää jäähdytystehoa esimerkiksi ruuhkassa. Yleisimmät flektit pidetään aina varastossa ja lisää tilataan säännöllisesti.
»» Race: Mishimoto flektit


Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikkotarjous: Amsoil tuotteet -10%

Amsoilin öljy ja lisäainevalikoimasta löydät aina menopeliisi sopivat tuotteet. Laitetaan Amsoilit -10% alennukseen viikkotarjouksen muodossa, suosituimmat tuotteet löydät aina suoraan varastostamme.

Kuva

Amsoil on vuonna 1972 perustettu öljy ja lisäainevalmistaja yli 40 vuoden kokemuksella, lisäaineita ja öljyjä löytyykin rukasti erilaisia ja jokaiseen käyttötarkoitukseen harrastepelistä ruohonleikkuriin. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut öljyt ja lisäaineet takaavat aina parhaan toiminnan olosuhteista riippumatta.

Amsoilin lisäainevalikoima kattaa pitkälti samantyyppisiä tuotteita kuin Red Line, mutta esimerkiksi Dieselin lisäaineessä hyödyllinen Cold Flow- ominaisuus Red Linen vastaavasta tuotteesta taas puuttuu. Cold Flow estää jäätymisen ja Dieseleille tyypillisen vahakiteiden muodostumisen pakkasella madaltaen suodattavuuspistettä jopa 15 astetta. Water Wetteriä vastaava ja viimeaikoina reilusti suosiota saanut Amsoil Dominator Coolant Boost kuuluu myös tätä nykyään vakiovarastoomme. Myös muut suositut lisäaineet ja ölpät löydät aina suoraan meidän varastosta.

Amsoilit verkkokaupassa:
»» Race: Amsoil öljyt ja lisäaineet

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Hyvää juhannusta!

Huomenna mekin olemme juhannuksen vietossa, eli myymälä ja asiakaspalvelu on suljettuna. Verkkokauppa on tietenkin avoinna 24/7!

Haluamme toivottaa kaikille hyvää juhannusta 2020! Tosiaan huomenna Perjantaina 19.6 mekin ollaan juhannuksen vietossa ja tullaan takaisin pelipaikalle Maanantaina 22.6 :)

Juhlikaa vastuullisesti ja pysykää terveinä!

Mahtavaa viikonloppua!
- Racen poppoo
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Harrasteautomiitti TO 23.7.2020

Ylihuomenna, eli torstaina starttaa tämän vuoden ensimmäinen harrasteautomiitti noin kello 18.00 meillä täällä Racella (Välitie 6, Pornainen). Harrasteautolla osallistuminen ei ole kriteeri, vaan riittää että autot ylipäänsä kiinnostaa :)

Kuva

Tämän vuoden ensimmäistä harrasteautomiittiä vietellään tosiaan nyt tulevana Torstaina ja kaikkien turvallisuus huomioiden. Tarjolla on makkaraa, kahvia ja tietenkin käsidesiä! Miitti aloitellaan noin kello 18.00 ja iltaa istuskellaan karkeasti 20.00 asti. Lisää miittejä on tulossa ja tästä seuraava pidetään näillä näkymin Torstaina 20.8.2020. Meidän miitteihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan pelipaikalle voi tulla ihmettelemään ihan vaikka ex-tempore.

Harrasteautomiitti meidän Facessa:
»» [url=ttps://www.facebook.com/events/700859567419948/]Harrasteautomiitti Facebook-tapahtuma[/url]

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Harrasteautomiitti 17.9.2020

Kuukauden päästä, eli 17.9 torstaina starttaa tämän vuoden kolmas harrasteautomiitti noin kello 18.00 meillä täällä Racella (Välitie 6, Pornainen). Harrasteautolla osallistuminen ei ole kriteeri, vaan riittää että autot ylipäänsä kiinnostaa :)

Kuva

Tämän vuoden kolmatta harrasteautomiittiä vietellään tänään 17.9 Torstaina ja kaikkien turvallisuus tietenkin huomioiden. Tarjolla on makkaraa, kahvia ja tietenkin käsidesiä! Miitti aloitellaan noin kello 18.00 ja iltaa istuskellaan karkeasti puoli kasiin asti. Meidän miitteihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan pelipaikalle voi tulla ihmettelemään ihan vaikka ex-tempore.

Harrasteautomiitti meidän Facessa:
»» Harrasteautomiitti Facebook-tapahtuma

Mukavaa päivänjatkoa!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Harrasteautomiitti TO 17.9.2020

Ensi viikolla, eli 17.9 torstaina starttaa tämän vuoden kolmas harrasteautomiitti noin kello 18.00 meillä täällä Racella (Välitie 6, Pornainen). Harrasteautolla osallistuminen ei ole kriteeri, vaan riittää että autot ylipäänsä kiinnostaa :)

Kuva

Tämän vuoden kolmatta harrasteautomiittiä vietellään ensiviikolla 17.9 Torstaina ja kaikkien turvallisuus tietenkin huomioiden. Tarjolla on makkaraa, kahvia ja tietenkin käsidesiä! Miitti aloitellaan noin kello 18.00 ja iltaa istuskellaan karkeasti puoli kasiin asti. Meidän miitteihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan pelipaikalle voi tulla ihmettelemään ihan vaikka ex-tempore.

Harrasteautomiitti meidän Facessa:
»» Harrasteautomiitti Facebook-tapahtuma

Mukavaa alkanutta viikkoa!
- Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikonlopun tarjous: Eibach levikepalat -10%

Pystytetään pitkästä aikaa viikonlopuksi tarjousta pystyyn ja laitetaan Eibach spacerit alennukseen, nyt on oiva tilaisuus napata levikepalat myös talvivanteille. Muutamia suosituimpia löytyy heti, mutta erikoisemmatkin saa pikarahdilla parissa kolmessa arkipäivässä :)

Kuva

Spacereitä pystyy hakemaan automallin tai specsien mukaan, eli käytännössä mikäli tiedät millä autolla ajat spacerit löytää silloin myös helposti verkkokaupasta. Mikäli auto ei ole tiedossa tai sitä ei listalta syystä tai toisesta löyty, spacereita pystyy hakemaan myös pulttijaon, paksuuden sekä keskireijän mukaan ja toki meiltäkin voi kysellä esimerkiksi nakkaamalla sähköpostia info(at)race.fi. Levikepalat on hinnoiteltu parina ja osassa (yleensä paksuimmissa) tulee pidemmät mutterit/pultit messissä, toki myös ohkaisiin malleihin kannattaa ostaa samalla uudet pultit, ne me ollaan listattu verkkokauppaan omiin artikkeleihin.

Alumiiniset spacerit ovat myös rutkasti vastaavia teräsmalleja kevyempiä, mutta kuitenkin vähintäänkin yhtä kestäviä. Tosiaan osa spacerimalleista on meillä omassa varastossa, osan saa tilaamalla tukusta/tehtaalta, riippuen toki ihan siitä mistä tavaraa sillä hetkellä löytyy ja tietenkin me pyritään aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen, esim pikarahti. Spacereiden hinta on verkkokaupassa aina parille, eli mikäli levikepalat haluaa eteen ja taakse laita tilaukseen kaksi sarjaa.

Eibach levikepalat verkkokaupassa valmiiksi alennettuna:
»» Eibach levikepalat

Pinnapultit, pyöränpultit ja pyöränmutterit spacereiden kaveriksi löytyy tästä:
»» Eibach pinnapultit
»» Eibach pyöränpultit
»» Eibach pyöränmutterit

Levikepalat ovat erinomaisia vaikkapa vakiovanteiden kaveriksi, mutta kokonaiseen vannepäivitykseen löytyy lääkettä tästä:
»» Race.fi: Vannevalitsin

Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
Riku / Race.Fi
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Collector maksuaikakampanja: Osta nyt, maksa helmikuussa!

Kaikkiin ennen 8.1.2021 tehtyihin tilauksiin korotonta maksuaikaa helmikuun loppuun asti.

Kuva
Miten ostaminen maksuaikakampanjalla onnistuu?
-Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin
-Täytä tiedot, valitse maksutavaksi "Paytrail" ja lähetä tilaus
-Valitse "Lasku, Osamaksu - Collector Bank"
-Tee tilaus loppuun, vastaanota tuotteet ja maksa lasku korottomasti 28.2.2021 asti (lasku lähetetään seuraavana arkipäivänä)

Kampanjalla ja ylipäätään laskulla/osamaksulla maksaminen onnistuu myös tuotteille jotka eivät ole verkkokaupassa, otathan tällöin yhteyden myyntiimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Tarkemmat ehdot ja tiedot maksutavoista löydät helposti verkkosivuiltamme: Race.fi: Maksu- ja toimitustavat

Race Performance Oy, Race.Fi
Riku Tuomi
info@race.fi
020 790 2 790
Race.Fi
Viestit: 888
Liittynyt: 12.9.2013 17:22
Paikkakunta: Pornainen

Viesti Kirjoittaja Race.Fi »

Viikonlopun tarjous: Black Diamond jarrut

Nakattiin kaikki Black Diamond tuotteet alennukseen viikonlopun ajaksi, nyt on erinomainen tilaisuus napata kierros jarruja edullisesti :) Alennus toimii suoraan verkkokaupasta, mutta tilauksen voi tehdä tietenkin myös soittamalla tai sähköpostilla.

Kuva

Tuotteet löytyy tästä, joihin ale on aktivoitu päälle:
»» Black Diamond jarrulevyt
»» Black Diamond jarrupalat
»» Black Diamond kytkinletkut
»» Black Diamond jarruletkut
»» Black Diamond DOT4 jarruneste

Kuva
Laskuvaihtoehdot racella:
Collector: jopa 60 pv korotonta maksuaikaa 2.95€ laskutuslisä (+Osta nyt, maksa helmikuussa). Saatavilla verkossa.
Jousto: 14 pv maksuaikaa, 2.90€ laskutuslisä. Saatavilla verkossa.
Mash: vähintään 14 pv maksuaikaa, ei kuluja. Saatavilla myymälässä.
Kaikki laskutustavat voi myös muuttaa osamaksuksi. Lisätietoja maksutavoista: Race.fi: Maksutavat

Mukavaa alkavaa viikonloppua!
- Riku / Race.Fi
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Race.Fi”