Tankin puhdistus?

Katso myös W201.
Vastaa Viestiin
Aki
karvanaama
Viestit: 1310
Liittynyt: 09.11.2005 19:39

Tankin puhdistus?

Viesti Kirjoittaja Aki »

Eli omaani on tulossa uudet polttoainepumput ja suodatin mutta mielessä käynyt että pitäisikö tuo tankki puhdstaa jotenkin :? ? Onko mitään järkeä valuttaa tyhjäksi vai onnistuuko se edes mitenkään helposti. Yleensäkään miten? Tankkihan on siellä takakontissa penkkiä vasten. Bensapumput nätissä paketissa siellä takaakseliston likeellä. Onko yleistä että siellä on roskia? Kukaan tehnyt moista "puhdistus" operaatiota :idea: :?: :help:
Daimler
Laksatiivi-spesialisti
Viestit: 3246
Liittynyt: 19.9.2005 20:21

Viesti Kirjoittaja Daimler »

Tein saman operaation tosin C123 malliin ja yllätyin kun se pa-pumpulle menevä letku tankilta oli irti ja loput bensat lirui pois niin roskaa ei ollut yhtään joten jätin sen sitten huuhtelematta.Lapolla tyhjensin tankin ja eipä sinne juuri mitään jäänyt kun sen pohjaletkun irroitin.
touhottaja
Reikäklubin presidentti<br>MersupeRkaaja
Viestit: 6067
Liittynyt: 07.3.2007 17:55

Viesti Kirjoittaja touhottaja »

ni ittelle tein 126 vaihdoin pumpun suodattimen ja polttoaine putket,niin siinä yhteydessä otin tankin pohjasta myös tankin suodattimen pois ja puhdistin senkin sen jälkeen myös paluu putki irti ja laitoin paineilman vähäksi aikaa tohisemaan sisään, sitten mittarin anturin reiästä imurin letkulla pölyt pois :D tankin pohja siivilä ja anturi irtoaa 36 mm avaimella. ennen kasausta kannattaa uusia anturin ja pohja siivilän o-renkaat :idea:
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W124 moottori”