e 300td mankka

Vastaa Viestiin
tatu
Viestit: 10
Liittynyt: 21.9.2007 19:07

e 300td mankka

Viesti Kirjoittaja tatu »

onko siinä erillisiä vahvistimia kaiuttimille ja onko helppoa vaihtaa uutta cd soitinta tilalle, montako rca lähtöä löytyy????
Avatar
Mika.T
Mersutohtori
Viestit: 7081
Liittynyt: 02.10.2005 0:39

Viesti Kirjoittaja Mika.T »

Riippuu paljolti soittimesta. Normi soitin kokoonpanossa vahvistin on soittimessa itsessään. Monestikkaan orkkis soittimissa ei ole ollenkaan rca-lähtöjä. Eikä se orkkis soitin ole muutenkaan järin erikoisen hyvä.

Sitten on esim Bosen vehkeillä olevia versioita.

Väykkyyn on helppo vaihtaa toisenlainen soitin. Siellä takana nimittäin on ISO-liittimet valmiina. Nykypäivän uusissa soittimissa on kaikissa valmius tuohon. Ja tuntuu olevan tilaa suuremmallekkin johtosotkulle. :lol:

Kuva
Kuva
jannep
Viestit: 9
Liittynyt: 14.4.2008 21:45

Paavon radiosta vielä

Viesti Kirjoittaja jannep »

radion on joku ed. omistaja vaihtanut Welltech- merkkiseen laitteeseen. Taajama-alueella kuuluu hyvin mutta vähänkin kauempana sivistyksestä lakkaa kuulumasta niin paikalliskanavat kuin osa valtakunnallisiakin. (virrenveisuu- ja svenssonkanavat kuuluvat kun niiden lähetysteho taitaa olla 100x suurempi kuin muilla!). En ole paavosta minkäänlaista ulkopuolista antennia löytänyt joten kysymys kuuluukin että miten on signaalien vastaanotto moisessa keksinnössä järjestetty?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W210 / W208, sedan, farmari, coupe, avo”