C200 ´03 Kysymyksiä

Vastaa Viestiin
Jusbo
Viestit: 10
Liittynyt: 06.1.2011 23:48
Paikkakunta: Ylivieska

C200 ´03 Kysymyksiä

Viesti Kirjoittaja Jusbo »

Pitäs saaja hiukkasen tehoo enemmän elikkäs eikö kallistuttas moottorinohjauksen puoleen? Mistähän semmosta palveluu sais?

Sitte toi takalasinpesuri ei toimi, tuolta takakontista oikeenpuoleisen luukun alla menee sininen letku pesurille ja se oli irti liittimestä, muttakun laittaa kiinni yms. ei siltikään minkäänlaista nestettä tuu mut pyyhin vipattaa? Kyseessähän on farmarikorinen.

Ja vielä et miten ois noitten soittimien yms. kanssa et kannattasko viiä jonnekki yritykselle et asentaisivat soittimet?Ku olis mukava et toi ratissaki oleva säädin toimis... Ja semmonenki yritys pitäs löytää...

Viimisenä et auto ei oo ajettu kun 107tkm ja moottori oikkuilee et savuttaa vähän enemmän ku pitäs(?) ja ei käy kunnolla kuin vasta yli 2000 kierroksen kohralla, joskus sammuu risteykseen (automaattilaatikolla) ja tuntuu et kävis kolmella.. tulpat on vaihettu mutta siltikään ei meinaa toimia Elikkä tyhjäkäynnillä ei käy kunnolla vaan meinaa sammua ja joskus sammuukin. Olisi hyvä jos näihin kaikkiin saisi vastauksen

Tarkotus olis myös laittaa tuohon jälkiasennettavia varusteita.. Mistä sais? Ja mitäs varten tässä kojelaudassa oikeenpuolen napeissa on kaks keskimmäistä?

Sori tästä kirjootusasusta, toivottavasti saa selvää..
Jusbo
Viestit: 10
Liittynyt: 06.1.2011 23:48
Paikkakunta: Ylivieska

Viesti Kirjoittaja Jusbo »

Takalasinpesuri alko toimiin, oli sieltä oikeenpuoleisen luukun alta irronnu letku, mukavasti oli nestettä pohjalla :D
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “W203 / R170, sedan, farmari, avo”