mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

TURBONETICS turbot todella kilpailukykyiseen hintaan!

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> Kauppatori -> Myydään / vaihdetaan osat
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Race AddictsLiittynyt: 16 Lok 2012
Viestejä: 4
Paikkakunta: Kajaani

 LähetäLähetetty: 21.10.2012 15:34    Viestin aihe: TURBONETICS turbot todella kilpailukykyiseen hintaan! Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Viritys turbojen uusi aikakausi on tullut! Nyt voit unohtaa työkone turbojen jälkeläiset lataamalla autoosi huippulaadukkaan Amerikkalaisen puhtaasti virityskäyttöön suunnitellun turbon!

Amerikassa suurta suosiota ja mainetta niittävä Turbonetics ei ole vielä täysin Suomen autoharrastajien tietoisuudessa, mutta nyt on aika siirtyä kehityksessä eteenpäin ja puristaa auton voimavarat irti mahdollisimman tarkkaan vain parhaista komponenteista ja ylivoimaisilla ratkaisuilla toteutetulla ahtimella.

Jälleenmyynnin kunniaksi ahtimiet erikoistarjouksessa ja ennakkokampanja on voimassa toistaiseksi.
Lisäksi minkä tahansa Turbonetics ahtimen tilaajalle mikä tahansa hukkaportti ja/tai dump-venttiili -20% alennuksella!


Todella laajasta valikoimasta löytyy ahdin varmasti jokaiseen kulkineeseen katuautosta pro tason kilpuriin. Jokaisen mallin saa samaan rahaan räätälöityä useilla eri siipi- ja pesä vaihtoehdoilla, että turbo toimisi moottorissasi täydellisesti!

Ahtimet saa joko kestävällä 360' liukulaakeroinnilla yleisen 270' laakerin sijaan tai ainutlaatuisella keraamisella kuulalaakeroinnilla. (Lukuunottamatta GT-K, SUPER T-series, MID-FRAME series ja TNX ahtimia, koska näissä on aina keraaminen kuulalaakerointi).

Turboneticsin patentoitu kuulalaakerointi on mullistanut kuulalaakeroitujen turboahtimien stantardit niin kestävyydessä, kuin suorituskyvyssä.
Niinpä turbonetics käyttää kaikissa kuulalaakeri ahtimissa tätä ainutlaatuista “kulma kontakti” rakennetta käyttävää kuulalaakerointia, jossa on käytetty lähes särkymättömiä keraamisia silikoni-nitridi kuulia. Tavanomaiseen rakenteeseen verrattuna se kestää jopa yli 13-kertaisen painekuormituksen.
Tämä rakenne tarjoaa äärimmäistä lujuutta, koska rasitus ei välity pelkästään pienimpiin laakerin osiin, niin kuin tavanomaisessa rakenteessa.

Ja mitä se tarkoittaa? Sitä että ahdin on poikkeuksellisen kestävä korkeilla painesuhteilla, eikä ole altis tavanomaisen kuulalaakerirakenteen heikkouksille ja mahdollistaa fantastisen vasteen kaasuun ja nopean ahtopaineen nousun.
Eli yksinkertaisesti keraamisesti kuulalaakeroitu Turbonetics ahdin herää nopeammin ja saavuttaa maksimi ahtopaineen nopeammin!

Keraaminen kuulalaakerointi on saatavilla KAIKKIIN Turboneticsin turboihin.

Ahtimet viimeistelytasapainoitetaan todella tarkoilla toleransseilla, mihin kilpailijat eivät yllä.

Vesijäähdytys on saatavilla kaikkiin paitsi MID-FRAME series, TN-series ja TNX series.

Ahtimet ovat täysin huollettavissa ja kaikkia varaosia on saatavilla.

Ahtimilla on aina myös 1 vuoden valmistajan takuu. Siis AINA olipa se katu- tai kilpailukäytössä. Tämä kertoo myös paljon ahtimen laadusta.

Tuoteluetteloon ja tarkemmin itse ahtimiin pääset tutustumaan tästä http://turboneticsinc.com/foru.....AT_LOW.pdf

Käy myös valmistajan kotisivuilla www.turboneticsinc.com/

Kompressori karttoja pääset tutkailemaan tästä http://www.turboneticsinc.com/.....essor-maps

Alla esimerkkihintoja, mutta etenkin kuulalaakeroituja ahtimia on saatavilla rutkasti enemmän. Eli jos tuoteluettelosta löytyy kiinnostava malli tai et ole varma minkä ahtimen valitsisit, niin kysy!http://www.ahtoja.com/category/40/turbonetics
myynti@ahtoja.com
0400-270698
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> Kauppatori -> Myydään / vaihdetaan osat Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit