mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

W140 (M104) käynnistysongelma (?)

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W140 / R129, sedan, coupe, avo
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Seppo



Liittynyt: 08 Mar 2007
Viestejä: 282
Paikkakunta: Oulu

 LähetäLähetetty: 23.5.2017 8:35    Viestin aihe: W140 (M104) käynnistysongelma (?) Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Morjens,

Rouvan Möhköä lie vaivaa jokin "pikkuvika"; eilen aamulla ihmeteltiin kun ei lähtenyt käyntiin sitten millään, hyvin pyöritti kyllä ja kaikki valot pelas mittaristossa I-asennossa. No sitten muistin vastaavan tapauksen viime kesältä, jolloin sattumoisin polkaisin startatessa kaasun pohjaan ja ávot, sama temppu tepsi tälläkin kertaa !

Oliskos viisaammilla arvauksia, mistä moinen käytös voisi johtua, onko joku osa tulossa tiensä päähän vai vain likaiset tulpat tms (melkein 100-tonnia on kyllä edellisestä tulppien vaihdosta)....?
_________________
W 126 300SE '90, > 635 000 km + W 123 200D '84, > 616 000 km (omat)
W 140 S320 '95, ~390 000 km (vaimon)
ex-W 210 200 CDI; + muita vääränmerkkisiä
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
simoks
Retro-HVM



Liittynyt: 30 Lok 2010
Viestejä: 626
Paikkakunta: Toijala

 LähetäLähetetty: 24.5.2017 21:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Kaippa se kannattaa ottaa ne tulpat irti ja kattoa miltä näyttää ainaki alkuun Question 100tkm on jo aika paljon samoilla tulpilla Surprised
_________________
W140 S350TD -94
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ismoq



Liittynyt: 16 Kes 2008
Viestejä: 2

 LähetäLähetetty: 08.6.2017 13:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Käynnistyykö heti sammutuksen jälkeen helposti uudestaan?

Jos ongelma esiintyy vain yön yli seisomisen jälkeen, niin yksi vaihtoehto on bensapaineen säädin, joka vuotaa paineet pois.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Seppo



Liittynyt: 08 Mar 2007
Viestejä: 282
Paikkakunta: Oulu

 LähetäLähetetty: 14.7.2017 7:42    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Laitetaan infoksi, että tuli tulpat vaihdettua jokin aika sitten. Kärkiväli oli vanhoissa selvästi suurempi kuin uusissa, eikä nyt ole vastaavaa käynnistysrobleemaa ollut. Toivotaan että tällä selvis !
_________________
W 126 300SE '90, > 635 000 km + W 123 200D '84, > 616 000 km (omat)
W 140 S320 '95, ~390 000 km (vaimon)
ex-W 210 200 CDI; + muita vääränmerkkisiä
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W140 / R129, sedan, coupe, avo Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit