mese.fi Foorumin päävalikko
 
 
 
 
 
 

Ilmastointi ei toimi?!

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W169 -> W169 lämmitys, ilmastointi
 Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
heimis



Liittynyt: 09 Kes 2015
Viestejä: 4
Paikkakunta: hollola

 LähetäLähetetty: 23.5.2016 20:55    Viestin aihe: Ilmastointi ei toimi?! Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Moi, talvenjälkeen ei lähtenyt ilmastointi pelittämään. No eikun ilmastointi huoltoon... käteen 59€ lasku ja boshin vikakoodilista ..sisätilanlämpötilaanturi ja napa 30 jännite alle 8v.

No meikä poika mersuhuoltoon, jossa luettiin vikakoodit. Ilmastoinnissa ei mitään vikaa. Huoltomies kysyy eikö muka toimi?!?! No ei toimi... jaa no kompurarikki, varaatko huollon. Ja käteen 40€ lasku... Onko kellään ollut vastaavaa ongelmaa? Ja mikä avuksi?
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Multiviri
aktiivimeseläinen



Liittynyt: 22 Lok 2010
Viestejä: 2773
Paikkakunta: Oulu

 LähetäLähetetty: 26.5.2016 22:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Jos ei kerro kone vikoja niin huoltolaite tai mittarit kiinni ja katselemaan nostaako paineita systeemiin.
_________________
www.mbosa.fi
C200CDi -04 "fl" (203.207)
C200CDi -04 "fl" (203.207)ex
C200CDi -01 (203.004) ex
C200CDi -01 (203.204) ex
C200 -94 ex
E300D -94 ex
190 2.0 -88 ex
300D -91 ex
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
AK47
aktiivimeseläinen



Liittynyt: 20 Hel 2007
Viestejä: 4728
Paikkakunta: 08/09

 LähetäLähetetty: 26.6.2016 0:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä Back to top

Tossa siskon 169.332 ei jäähy...

Kateltiin starilla niin ei muita koodeja kun parktronikin anturista kitisi.

Paine järjestelmässä 6.8-7.3 sen aikana kun oli * kiinni. Nousi hitaasti kun kone lämpeni. Huollossa olivat vaihtaneet kylmäaineet ja todenneet että kompura rikki.

Kunnolla ei nähnyt nappasko magneettikytkin ja sitä ei voinut starilla pakko-ohjata niinkuin esim 202:ssa eikä tuntunut ac päälle pois tai lämmön säätökään ohjaavan. Oisko se ruostunu jumiin tai piuhat poikki. Johonkin rotvalliin on ajettu keväällä ja auton alla roikkuikin joku suojattu piuha/letku näkösällä mutta en nyt aakkosia tunne niin tiedä mikä lie ollut.

Kaikki testauksen edellytykset täyttyivät eli paine, käyntinopeys, kastepiste ja lämpötila-anturit ja oliko siinä joku muukin vaatimus täyttyi *in mukaan.

Niin, sulake 5 oli ehjä...

Tollanen löyty googlettamalla.

http://www.ebay.com/itm/Klimak.....mp;vxp=mtr

Ei liene mahoton rasti vaihtaakkaan. Kompura näytti olevan aika käsillä pohjamuovin poistamalla...

Mutta tokihan se täytyy ensin kurkata että pyöriikö se kompuran akseli vai ei...

Voikos ton magneettikytkimen ja paineanturin lisäksi olla muuta rikki joka vois olla syynä...

Edit: mitäs tämmöinen tekee? http://www.jussinmaki.net/verk.....6264-3391/
_________________
Herrasmies ei kahta vaihda - Toinen on Mersu ja toinen on vaihde.
 
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    mese.fi Foorumin päävalikko -> W169 -> W169 lämmitys, ilmastointi Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa
Katso viime käyntisi jälkeen tulleet uudet viestit